INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNITED - LIVERPOOL

Manchester United - Liverpool » Derby-ul din Premier League, amânat! Fanii au pătruns pe stadion

Manchester United și Liverpool se întâlnesc astăzi, de la ora 18:30, în etapa cu numărul 34 din Premier League. Partida poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Eurosport 1. +12   FOTO
Manchester United și Liverpool se întâlnesc astăzi, de la ora 18:30, în etapa cu numărul 34 din Premier League. Partida poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Eurosport 1.

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 mai 2021 18:36 / Actualizat duminica, 02 mai 2021 23:35

Manchester United și Liverpool ar trebui să joace astăzi, în etapa cu numărul 34 din Premier League, dar meciul a fost amânat după incidente la stadion.

UPDATE 18:15 » United - Liverpool a fost amânat

Meciul, care trebuia să înceapă la 20:30, a fost amânat. Urmează să se anunțe pentru ce dată.

UPDATE 17:40 » Decalare sau reprogramare

Meciul ar putea fi decalat cu două ore sau reprogramat pentru o altă zi. Formațiile nu au părăsit încă hotelurile unde sunt cazate și nu o vor face până când zona nu va fi asigurată.

UPDATE 17:30 » Arbitrul nu e la stadion

Arbitrul partidei, Michael Oliver, și brigada sa nu au putut ajunge până la această oră la stadion, fiind întorși din drum din cauza haosului din jurul arenei.

Oficialii încearcă să gestioneze situația, apărând și discuții referitoare la încălcarea regulilor de protecție anti-covid. Fanii au fost majoritatea fără mască, au atins obiectele din arenă, inclusiv mingile, și au scuipat pe teren.

UPDATE 17:00 » Meciul va fi întârziat

Stan Collymore, fost fotbalist la Liverpool și actual analist TV, informează că cel mai probabil meciul va fi întârziat. Celor două cluburi li s-a transmis că va dura cel puțin oră pentru ca situația să fie sub control la stadion.

Suporterii au spart mai multe geamuri și uși din interiorul arenei, au aruncat cu trepiedul unui cameraman și au distrus bețele de la cornere. 

Celor de la Liverpool li s-a spus să rămână momentan la hotel. Autocarul lui United a avut mari probleme în a intra în zona stadionului așa că a revenit la hotelul Lowry.

UPDATE 16:30 » Fanii lui United pun în pericol derby-ul cu Liverpool

Suporterii lui Manchester United continuă protestele la adresa familiei Glazer, care deține clubul. Astăzi, cei mai radicali dintre fani au spart barajul forțelor de ordine și au pătruns pe arena „Old Trafford”, cu două ore înaintea meciului cu Liverpool. Partida riscă să fie amânată! Printre motivele de nemulțumire se numără și faptul că United s-a numărat printre inițiatoarele Super Ligii Europei. 

Familia Glazer a cumpărat clubul în 2005. Până atunci, United nu avusese datorii semnificative în ultimii 70 de ani. După 2005, a adunat peste 700 de milioane de dolari în datorii. Americanii și-au plătit între ei 30 de milioane în dividende anul trecut.

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter
FOTO: Twitter
FOTO: Twitter
FOTO: Twitter
+8 FOTO

Manchester United - Liverpool, liveTEXT

Manchester United - Liverpool, echipe de start:

Man. United: Henderson - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - McTominay, Fred - Greenwood, Fernandes, Pogba - Rashford 
Antrenor: Ole Gunnar Solskjær

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Phillips, Ozan, Robertson - Thiago, Fabinho, Milner - Salah, Mane, Firmino
Antrenor: Jurgen Klopp

Stadion: „Old Trafford”, Manchester 
Arbitru: Michael Oliver

Guardiola, cu ochii pe United - Liverpool

Liderul Manchester City poate cuceri titlul titlul cu numărul 7 din istorie. Formația lui Pep Guardiola ar deveni campioană matematic, dacă United pierde cu Liverpool. „Cormoranii” sunt obligați să câștige pentru a spera în continuare la un loc de Liga Campionilor. În acest moment au 54 de puncte, 7 sub Chelsea, ocupanta poziției a 4-a.

VIDEO Rivalitatea dintre Manchester United și Liverpool, în imagini

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Rangers - Celtic 4-1 » Rangers, victorie zdrobitoare în „Old Firm”, cu Ianis pe teren în final

Parma, fără Mihăilă și Man la meciul cu Torino! Antrenorul a explicat de ce lipsește Valentin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
carol_k
carol_k  •  03 Mai 2021, 05:05

Nu stiu unde s-ar mai reprograma. Daca e din vina organizatorului(vina echipei gazda) se pierde meciul cu 0-3. Probabil au cazut la pace cu Liverpool sa se joace, pentru audientele TV care cuprind toate continentele, ar fi pierderi uriase.

nebeleizis
nebeleizis  •  02 Mai 2021, 20:32

Pe banii americanilor, sunt coiosi. Echipa lor mai mult de liga a 7-a nu au putut sa o duca ...

catalynn
catalynn  •  02 Mai 2021, 16:55

S-a scandat “Vinde, pleacă, mooori!” :-))) Salutam revenirea publicului la meciuri, Sâmbăta cu toții pe Voința! :-)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close