INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY 0-2

MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY 0-2 // Pep Guardiola, genial după victoria cu United: „Nu citim ziarele, nu deschidem televizorul, nu ascultăm radio. Dormim bine și vom fi campioni”

Pep Guardiola // FOTO: Guliver/GettyImages
Pep Guardiola // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2019 08:34

Manchester City a învins-o pe Manchester United, scor 2-0. City e prima după ce a câștigat derby-ul. Are 11 victorii consecutive. Cu 14, nu mai poate pierde al doilea titlu la rând în Premier League

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a vorbit despre lupta la titlu și duelul cu Liverpool, lăudând echipa antrenată pe Jurgen Klopp.

Vezi AICI rezumatul meciul 

Ultimul mare obstacol a fost depășit. După victoria din derby, City nu mai poate fi oprită spre al doilea titlu consecutiv. Are 11 succese la rând în Premier. Cu 14, e sigur campioana Angliei. Liverpool rămâne a doua.

„Suntem frumoși, dar vine Burnley”

Totuși, Pep Guardiola nu mai sare până la cer, ca la golul lui Sterling, din prelungirile "sfertului" cu Tottenham, înainte de VAR. E calm și le cere același lucru și jucătorilor săi. Pericolul nu a trecut.

„Dacă am fi învins-o pe Manchester United în decembrie, ianuarie, am fi sărbătorit mai mult, dar mâine trebuie să fim concentrați”, avertizează managerul. „Știu că oamenii spun cât de frumoși suntem, însă duminică mergem la Burnley, și în ultimele două sezoane a fost incredibil de greu acolo”. 1-1 anul trecut. Și un 2-1 teribil stagiunea precedentă.

„Luăm nouă puncte și suntem campioni”

„Totul e în mâinile noastre, numai că, la orice punct pierdut, Liverpool va profita”, mai spune Pep. „Așa că, e bine să ne liniștim. Nu citim ziarele, nu deschidem televizorul, nu ascultăm radio. Dormim bine și câștigăm la Burnley. Încă trei meciuri, încă nouă puncte. Le luăm și suntem campioni. Asta trebuie să facem”

 „Am câștigat ultimele 11 meciuri și e incredibil ce au făcut acești băieți până acum, dar încă mai avem de muncit pentru a fi campioni. Dacă pierzi puncte, nu poți cuceri Premier League”

"Bernardo Silva are un sezon incredibil. Fiecare meci e o capodoperă. Este unul dintre cei mai buni jucători ai Europei" Pep Guardiola, manager Man. City

„City e mai bună, sunt mult în fața noastră acum. Trebuie să micșorăm această distanță. Presingul adversarilor ne-a făcut rău. Au jucat sus și au recuperat foarte repede mingea” Ole Gunnar Solskjær, manager Man. United

Vezi AICI clasamentul din Premier League

Manchester e albastru

Guardiola e primul manager care reușește trei victorii la rând pe „Old Trafford” în Premier League. După 2-1 în 2016-2017, un succes identic în sezonul următor și 2-0 acum. Mereu două goluri înscrie pe terenul lui United. 

Sané, decisiv

De la intrarea lui Leroy Sane, în minutul 51, totul s-a schimbat. City și-a sufocat adversara cu jocul său irezistibil de pase în mare viteză. Neamțul a înscris pentru 2-0 și a făcut echipa să zboare. „Leroy e un jucător special. Îi cer atât de mult, pot fi atât de critic cu el, dar acum a fost la cel mai înalt nivel”, i-a mulțumit Pep.

United nu vorbește decât de City

Ultimii patru manageri ai lui Man. United au vorbit doar de Man. City. „Trebuie să aspirăm la ce face City”, a spus David Moyes, în timp ce Louis van Gaal spera „să jucăm ca echipa lui Guardiola”. Mourinho? „Calitatea lui City e de neatins”. Iar acum, Ole Gunnar Solskjær: „Provocarea e s-o ajungem pe City”.

VEZI ȘI:

Scandal imens pe „Old Traford”! Au sărit unii la alții în vestiar: „Nu respectăm clubul, fanii, nu ne respectăm pe noi”

Derby imposibil de suportat! » Jucătorii lui Liverpool trebuie să fie o zi fanii lui Man. United pentru a cuceri titlul. „E prima oară când o fac”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  25 Aprilie 2019, 13:05
Postat de etoilerouge pe 25 Aprilie 2019, 09:27

Ce imi plac jurnalistii ! "După victoria din derby, City nu mai poate fi oprită spre al doilea titlu consecutiv." Says who? Mai sunt 3 meciuri Premier League, urmatorul cu Leicester FC, nu chiar cel mai slab club din Anglia. Sau mizeaza-ti toti banii din casa pe victoriile lui City si culca-te linistit, ca asa a zis domnu' de la ziar.

City este campioana 100%...nu poate nimeni sa o incurce in campionat la cum joaca...Liverpool a pierdut campionatul cand au pierdut avansul de 7 puncte...oricum cred ca Liverpool se mai incurca in campionat pentru ca au si dubla cu Barcelona si o sa fie storsi de energie...au alergat dupa prea multi iepuri si au un lot slab fata de City care are dubluri de valoare apropiata aproape pe toate posturile...

etoilerouge
etoilerouge  •  25 Aprilie 2019, 09:27

Ce imi plac jurnalistii ! "După victoria din derby, City nu mai poate fi oprită spre al doilea titlu consecutiv." Says who? Mai sunt 3 meciuri Premier League, urmatorul cu Leicester FC, nu chiar cel mai slab club din Anglia. Sau mizeaza-ti toti banii din casa pe victoriile lui City si culca-te linistit, ca asa a zis domnu' de la ziar.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează