INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY

MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY // Scandal imens pe „Old Traford”! Au sărit unii la alții în vestiar: „Nu respectăm clubul, fanii, nu ne respectăm pe noi”

Jucătorii lui Manchester United sunt în derivă // FOTO: Guliver/Getty Images
Jucătorii lui Manchester United sunt în derivă // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2019 09:34

Locul 6, după trei eșecuri în ultimele cinci etape și un 0-4 cu Everton, Manchester United are cea mai dură săptămână pentru salvarea sezonului: mâine cu City și duminică, în fața lui Chelsea. 

Perioada de criză din noiembrie-decembrie, cu Mourinho manager, un scandal permanent în vestiar, s-a întors la Man. United. Și nici Solskjær, care începuse atât de bine, nu pare capabil să mai poată salva ceva.

„Schimbul dur de replici se auzea de pe coridor”

După șase înfrângeri în opt meciuri în toate competițiile, trei în ultimele cinci etape de Premier League, mai ales un 0-4 umilitor cu Everton, „diavolii" au sărit unul la altul pe "Goodison Park".

Solskjær i-a ținut în ședință o jumătate de oră. Apoi, i-a lăsat singuri. S-au certat, au urlat, și-au reproșat. Cabina luase foc. „Schimbul dur de replici se auzea de pe coridor”, dezvăluie Daily Mail.

„Trebuie să ne dăm viața pe teren”

„Managerul a spus adevărul. Nu respectăm clubul, fanii și nu ne respectăm pe noi”, a admis Paul Pogba la Sky Sports. "Trebuie să ne dăm viața pe teren pentru Manchester.

Ceea ce am făcut a arătat lipsă de respect față de colegi, de antrenori, de suporteri, de magazioner, de toți oamenii din clubul ăsta. Ei își pun viața în mâinile noastre, iar noi îi abandonăm”.

Francezul a completat: „Noi suntem Manchester United și jucăm pentru a cuceri trofee. Nu am reușit anul trecut, nu reușim nici în acest an. Și nici măcar printre primele patru nu putem fi în campionat. E alt sezon dezamăgitor”.

Nu vor să o vadă campioană pe Liverpool

Îi așteaptă o săptămână teribilă. Mâine, acasă, cu City. Duminică, tot pe Old Trafford, meci cu Chelsea, decisiv pentru Top 4. În cazul în care nu pierd derbyul, se pot liniști. Dar, astfel, îi lasă pe marii rivali de la Liverpool să câștige titlul. Suporterii n-ar fi vrut să se ajungă aici. Pentru că vor ca United să-și revină, dar nu vor să o vadă campioană pe Liverpool. 

„Suntem furioși unii pe alții. Trebuie să jucăm mai bine, trebuie să ne revenim. E nevoie de o reacție”
Paul Pogba, mijlocaș Man. United

„Nu era vorba înainte de Mourinho și nu e vorba acum de Solskjær. Uitați-vă la jucătorii lui City și Liverpool cum aleargă și cum luptă! Aceasta e diferența!”
Gary Neville, ex-Man. United, acum analist la Sky Sports

Vezi și: Paul Pogba pleacă de la Manchester United! Real Madrid dă 150 de milioane de euro pentru mijlocașul francez

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
132189940937580
Cristian Anaucesei  •  23 Aprilie 2019, 15:38

Din pacate..aia nu-s jucatori de united..mai ales cei englezi nu sunt cu nimic peste cardiff..culmea e ca cei din conducere chiar cred ca au echipa.

para.para
para.para  •  23 Aprilie 2019, 13:05

Norocul lor e ca Everton care le-a dat cu terenul in cap etapa trecuta sunt la 15 puncte distanta si n-o mai ajunge pe United ca sa-i ia umilitorul loc 6.

para.para
para.para  •  23 Aprilie 2019, 13:02
Postat de magic4ever pe 23 Aprilie 2019, 12:26

De cand a semnat Solskjaer contractul pentru sezonul urmator Manchester United nu mai joaca absolut nimic...au infrangeri pe banda rulanta:)S-a cam terminat norocul norvegianului....

Daca n-o bate pe City si pe Chelsea, au sanse mari sa nu prinda nici grupele EL. Bine, ca tot o sa ajunga in EL, dar sa te cheme United si sa pornesti din preliminarii, e mai mult decat umilitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează