INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY 0-2

MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY 0-2 // Roy Keane, devastator împotriva jucătorilor lui United: „Cei care l-au băgat sub autocar pe Mourinho îl vor băga și pe Solskjær! Sunt prea mulți mincinoși”

Manchester United - Manchester City // FOTO: Guliver/GettyImages
Manchester United - Manchester City // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2019 09:00

Manchester City a învins-o pe Manchester United, scor 2-0. Roy Keane, fostul căpitan al lui United, i-a atacat pe Paul Pogba și pe colegii săi la Sky Sports: „Lupul își schimbă părul, dar năravul, ba. Sunt prea mulți mincinoși la United”.

  • Cu trei etape înainte de final, Manchester City este lider în Premier League, cu 89 de puncte. Liverpool este pe locul 2, cu 88 de puncte

În direct, la Sky Sports, în timpul derbyului de pe „Old Trafford”, Roy Keane îi făcea praf pe „diavoli”. Care pierdeau al 7-lea din ultimele nouă meciuri jucate în toate competițiile. Cea mai proastă serie la Manchester din 1962.

Vezi AICI rezumatul meciului United - City

„Au aruncat unii în alții cu flacoanele de gel”

„Nu-l cred pe Pogba când spune că United trebuie să-și revină, să stea în picioare. Niciun cuvânt nu are profunzime. Văd prea bine ce se întâmplă. Ochii mei nu mă mint. Am auzit că, după 0-4 cu Everton, au aruncat cu flacoanele de gel unii în alții. A fost încins vestiarul”, a declarat fostul căpitan.

Roy Keane nu s-a oprit: „Nu cad în capcana asta că va urma o reacție strălucitoare din partea acestui grup de jucători. Cei care l-au băgat sub autocar pe Mourinho îl vor băga și pe Solskjær. Lupul își schimbă părul, dar năravul, ba. Sunt prea mulți mincinoși la United”. 

„Pogba e un băiat talentat, dar spunem asta la nesfârșit. Nu aleargă niciodată înapoi să recupereze mingea. Ridică mâinile și abandonează. El e marea problemă a lui United”

„Ole e managerul lui Manchester United. Îmi pare rău pentru el, luna de miere s-a terminat” Roy Keane, ex-căpitan Man. United

„Nu suntem demni să purtăm tricoul lui Man. United. Trebuie să dăm totul pentru acest club. E o mare dezamăgire că nu mai suntem la același nivel ca în ianuarie. Ne lipsește ceva la nivel mental” Marcus Rashford, atacant Man. United

Citește și:

Pep Guardiola, genial după victoria cu United: „Nu citim ziarele, nu deschidem televizorul, nu ascultăm radio. Dormim bine și vom fi campioni”

Derby imposibil de suportat! » Jucătorii lui Liverpool trebuie să fie o zi fanii lui Man. United pentru a cuceri titlul. „E prima oară când o fac”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close