INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Manchester United a lansat „oferta finală” pentru De Jong » „Diavolii” fac orice pentru olandez

Frenkie De Jong/ foto Imago Images
Frenkie De Jong/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2022 13:48 / Actualizat duminica, 31 iulie 2022 14:19

Manchester United s-a înțeles cu Barcelona pentru transferul lui Frenkie De Jong și a lansat și ultima ofertă pentru jucător, care nu ar vrea să plece din La Liga.

„Diavolii” sunt dispuși să-i plătească mijlocașului olandez un salariu de 535.000 de euro pe săptămână. De asemenea, Manchester United vrea să îi acopere restanțele salariale acumulate în ultimele luni la Barcelona, care se ridică la aproximativ 20 de milioane de euro, potrivit Daily Mail.

Dan Petrescu, înainte de „dubla” cu Șahtior Soligorsk, campioana din Belarus: „Avem cel mai tare adversar dintre echipele românești”. Analiza GSP arată că realitatea e cu totul alta!
CFR CLUJ
Dan Petrescu, înainte de „dubla” cu Șahtior Soligorsk, campioana din Belarus: „Avem cel mai tare adversar dintre echipele românești”. Analiza GSP arată că realitatea e cu totul alta!

Manchester United, ofertă finală pentru De Jong

Asaltul final al lui Manchester United vine în contextul în care Premier League se reia pe 6 august, iar Ten Hag ar dori să îl aibă pe De Jong în lot. Până în acest moment, mijlocașul a refuzat toate ofertele englezilor, dorind să rămână la Barcelona.

Cluburile sunt înțelese deja de mai multe săptămâni, De Jong fiind singurul care s-a opus mutării până în acest moment. Dacă transferul se va concretiza, „diavolii” vor plăti 65 de milioane de euro clubului catalan

Din informațiile presei britanice, Manchester United vrea să îi dea lui De Jong și cele 20 de milioane de euro pe care le are de încasat de la Barcelona, din salarii restante, în speranța că-l va convinge să joace în alb-roșu.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Super Darwin! Klopp avertizează: „A fost bun, foarte bun. Și va fi și mai bun. Atacanții sunt specii deosebite”

Are o superofertă din fotbalul arab, iar luni poate părăsi Barcelona

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează