INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Manchester United nu are bani pentru toate vedetele » Ori portar, ori atacant!

Harry Kane si Jordan  Pickford. Foto: Imago Images
Harry Kane si Jordan Pickford. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2023 11:57 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 13:17

Manchester United ar fi renunțat la Harry Kane (29 de ani) din cauza „sumei exorbitante” cerute de Tottenham, 117 milioane de euro - dezvăluie tabloidul Daily Mail. Clubul „trebuie să aleagă între a cumpăra un atacant sau un portar”.

Tabloidul Daily Mail dezvăluie că Manchester United nu-și poate permite să investească vara asta sume exorbitante în achiziții de jucători. Fondurile puse la dispoziție de patroni, familia Glazer, n-ar fi suficiente și pentru cumpărarea unui atacant de top, dar și a unui portar: „Managerul Erik ten Hag va trebui să aleagă”. 

Mai ales că insistă pentru transferul lui Mason Mount, de la Chelsea, care ar costa undeva în jurul a 60 de milioane de euro.

Acum ne numesc „vampiri” » Ziariștii și jucătorii elvețieni sunt în stare de șoc: „Parcă am fi pierdut”
ELVEȚIA - ROMÂNIA 2-2
Acum ne numesc „vampiri” » Ziariștii și jucătorii elvețieni sunt în stare de șoc: „Parcă am fi pierdut”

Harry Kane e prea scump pentru Manchester United

Daily Mail scrie că Manchester United ar fi renunțat la Harry Kane, deși, la un moment dat, „vârful” lui Tottenham era în capul listei lui Ten Hag. Motive? Suma exorbitantă cerută de Tottenham, 117 milioane de euro, pentru un jucător care luna viitoare va împlini 30 de ani și mai are un sezon contract. 

Dar și negocierile întotdeauna complicate cu președintele Spurs-ilor, Daniel Levy, foarte „contondent” atunci când e pus însituația de a vinde unei rivale din Premier League.

Managerul Erik ten Hag îi are în vedere pe Jordan Pickford și Andre Onana

Tendința, acum, este de a cumpăra un nou portar, în condițiile în care David de Gea, 32 de ani, a avut multe evoluții slabe sezonul trecut și ezită să prelungească pentru un salariu mai mic. Ten Hag îi are în vedere pe Jordan Pickford (Everton) și mai ales pe Andre Onana (Inter).

Numai că Onana costă undeva în jurul a 50 de milioane de euro. Iar potrivit aceluiași Daily Mail, transferul ar deveni finanțabil „dacă Inter s-ar arăta interesată de unul, doi jucători de care United vrea să scape. Dacă italienii ar accepta și un schimb s-ar mai reduce astfel prețul”.

Manchester United se pregătește să schimbe proprietarul

În altă ordine de idei, Manchester United se pregătește să schimbe proprietarul (detalii AICI). Publicația Al Watan din Qatar susține că șeicul Jassim bin Hamad Al Thani ar fi câștigat licitația cu Sir Jim Ratcliffe și compania Ineos și urmează să devină noul proprietar al grupării de pe Old Trafford. 

Tabloidul The Sun a preluat informația și a dezvăluit că în curând s-ar face și anunțul oficial al tranzacției, cifrate la 5,2 miliarde de lire sterline (circa 6 miliarde de euro), a cincea ofertă prezentată de investitorul din Qatar.

243 de milioane de euroa cheltuit ManchesterUnited cu achizițiile de jucători, vara trecută. Cei mai scumpi jucători aduși: Antony (Ajax, 95 milioane euro) și Casemiro (Real Madrid, 70,6 milioane euro)

Citește și:

Gigi Becali l-a ratat pe Bogdan Vătăjelu: „A semnat cu ei. A plecat”

Doar 5 posibile adversare pentru Farul! Azi e tragerea la sorți pentru turul I preliminar al Champions League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
doxin
doxin  •  20 Iunie 2023, 13:16

Pai ce-ati facut mai baieti? urmeaza sa vina noul proprietar care dupa spusele voastre , ofera buget de transferuri circa 900 mil de euro ! de ce ar mai pune fonduri la dispozitie familia Glazer daca echipa e ca si vanduta? :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează