INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

După Sancho, Manchester United este gata de un nou transfer » Englezii vor să aducă pe Old Trafford un jucător considerat viitorul fotbalului francez

Eduardo Camavinga, dorit de Manchester United
Foto: GettyImages
Eduardo Camavinga, dorit de Manchester United Foto: GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iulie 2021 10:32 / Actualizat luni, 05 iulie 2021 12:24

Manchester United este gata să-l aducă în Anglia pe Eduardo Camavinga (18 ani), mijlocașul central francez al lui Rennes.

După transferul de 85 de milioane de euro a lui Jadon Sancho, Manchester United este gata dă dea o nouă lovitură pe piața transferurilor. „Diavolii roșii” sunt atrași de Camavinga, jucător care a impresionat în Ligue 1 în ciuda vârstei fragede pe care o are.

Potrivit Daily Mail, englezii au început negocierile cu Rennes pentru a-l aduce pe adolescentul crescut la clubul din nordul Franței. 

Camavinga mai are un an contract cu formația franceză, dar aceasta ar fi dispusă la negocieri pentru a-l vinde, ca să nu îl piardă gratis vara viitoare.

55de milioane de euro este cota lui Camavinga, potrivit transfermarkt.

Camavinga este dorit și de PSG

Fotbalistul de 18 ani cu 3 selecții deja la naționala mare a Franței se află și în vizorul trupei lui Pochettino. Parizienii dorindu-l pe Parc des Princes pe mijlocașul considerat unul dintre cei mai buni tineri jucători din lume.

1 trofeuare francezul cu Rennes, Cupa Franței, câștigată în 2019

Paul Pogba, coleg la naționala Franței cu Camavinga îl apreciază pe tânărul mijlocaș, acesta numindu-l în glumă „mic dansator”, cu referință la capacitatea acestuia de a dribla cu ușurință.

2goluri și 5 pase de gol are Camavinga pentru Rennes în 82 de apariții.

Citește și alte articole din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo a decis unde vrea să joace în sezonul viitor! Ce a făcut Jorge Mendes, impresarul portughezului

Un star din Serie A, anchetat pentru că ar fi bătut hoțul care voia să îi fure mașina! Când va fi interogat fotbalistul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează