INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Manchester United își blindează apărarea cu 80 de milioane de euro! Vin doi fundași de top

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 16 iulie 2021 12:17 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 12:19

Manchester United îl va cumpăra pe Raphael Varane (28 ani), de la Real, cu 60 de milioane de euro, iar Atlético îl va ceda pe Kieran Trippier (30 ani) în schimbul a 20 de milioane.

„Red Devils” nu își întărește doar ofensiva. După Jadon Sancho, al cărui transfer de la Dortmund, pentru 85 de milioane de euro, va fi oficializat în curând, Manchester Utd se pregătește să ia și doi apărători în același timp. Pentru care vor investi o sumă totală de 80 de milioane.

Raphael Varane intră în ultimul an de contract

Potrivit The Sun, Manchester are un acord cu Raphaël Varane și îl va cumpăra cu 60 de milioane de euro. Real ar fi vrut 70, dar va accepta în cele din urmă 60, ținând cont că stoperul francez în vârstă de 28 de ani, campion mondial în 2018, intră în ultimul sezon de contract.

3 jucători, 165 de milioane de euro

La rândul său, Kieran Trippier, 30 de ani, fundașul lateral achiziționat de Atlético în 2019 cu 22 de milioane de la Tottenham, va veni pe „Old Trafford” pentru 20 de milioane.

Pentru aceste trei afaceri în mercato, United va plăti 165 de milioane de euro. Toate vor fi anunțate, foarte probabil, săptămâna viitoare.

Citește și alte știri internaționale:

PSG face totul pentru Mbappe » Suma uriașă pe care i-a propus-o!

Un nou episod din schimbul verii! Barcelona nu-l mai vrea pe Saul și cere alt jucător de la Atletico în schimbul lui Griezmann

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sorin.pch
sorin.pch  •  16 Iulie 2021, 15:39

Varane f bun pt ceea ce avem acum in centrul defensivei, dar trippier nu cred ca poate juca in fata lui van-bissaka....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează