INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Totul pentru Mbappe » PSG i-a propus un salariu uriaș!

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 16 iulie 2021 11:18 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 13:33

Kylian Mbappé, atacantul în vârstă de 22 de ani, ar câștiga 9 milioane în plus față de actualul salariu. Ar avea 27 de milioane de euro anual net, la fel ca Neymar.

„Ceea ce îmi doresc este să câștig. Vreau să simt că fac parte dintr-un club unde chiar pot cuceri trofee, cu un proiect solid în jurul meu. Mănânc fotbal, respir fotbal, proiectul sportiv este primordial pentru mine". 

Acestea erau cuvintele lui Kylian Mbappé la sfârșitul sezonului trecut. Și atacantul se referea la Champions League. Încă nu are cupa cu urechi mari și visează la ea.

Patru transferuri excelente pentru Ligă

Kylian, 22 de ani, vrea să se transfere la Real Madrid, dar PSG îi oferă acum o echipă și mai bună, poate cea mai bună în era qatariană. Cu patru transferuri excelente: Donnarumma (Milan), Hakimi (Inter), Sergio Ramos (Real) și Wijnaldum (Liverpool). Alături de Neymar, Di María, Verratti și Marquinhos, chiar poate cuceri Liga în 2022!

42de goluri și 11 assisturi a avut Kylian Mbappé sezonul precedent la PSG în 47 de meciuri 193 de goluri (132 de reușite și 61 de pase decisive) a influențat KM7 la PSG (173 de jocuri)

Kylian Mbappe: de la 18 la 27 de milioane de euro net

Pentru a-l convinge să semneze un nou contract (actualul expiră vara viitoare), parizienii i-au promis 9 milioane de euro în plus la salariu, de la 18 la 27. Net! La fel ca Neymar, cel mai bine plătit jucător din Ligue 1. Și e posibil ca Mbappé să accepte. 

PSG 2021-2022: Donnarumma - Marquinhos, Sergio Ramos, Kimpembe - Hakimi, Verratti, Wijnaldum, Bernat - Di María, Mbappé, Neymar. Antrenor: Mauricio Pochettino

Citește și alte știri internaționale:

Scandal fără sfârșit la Real Madrid! Înregistrări noi cu Florentino Perez: „Guti, un idiot. Figo, fiu de c***ă”

Decizie fără precedent în Serie A » Probleme pentru echipa lui Chiricheș

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează