INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Scandal fără sfârșit la Real Madrid! Înregistrări noi cu Florentino Perez: „Guti, un idiot. Figo, fiu de c***ă”

Luis Figo (al treilea pe rândul de sus, de la dreapta la stânga) și Guti (primul de pe rândul de jos, din dreapta) au făcut parte din echipa „galactică” a lui Real Madrid // foto: Imago
Luis Figo (al treilea pe rândul de sus, de la dreapta la stânga) și Guti (primul de pe rândul de jos, din dreapta) au făcut parte din echipa „galactică” a lui Real Madrid // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 09:42 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 10:44

El Confidencial continuă să publice înregistrări audio scandaloase cu Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, în care acesta defăimează figuri importante din istoria clubului blanco.

În cel mai recent episod - al 7-lea -, Perez face praf doi dintre jucătorii importanți ai Realului din acest secol, Luis Figo și Jose Maria Gutierrez Hernandez, cunoscut drept Guti.

Florentino Perez: „Guti, un idiot. Cel mai mare dușman al său”

Despre Guti, Perez a spus în 2012, după ce jucătorul s-a retras, că posturile Ser și Cope au greșit angajându-l drept comentator. „Este ca o capră, cel mai rău dușman al său. Ser o merită pentru că vrea să angajeze un idiot, la fel și Cope. Îi va lăsa «atârnați», nu va merge”.

În plus, în 2007, când nu mai ocupa funcția de președinte al clubului, a criticat dur înnoirea contractului cu Guti până în 2010. „Ce iluzie a creat Calderon cu el...”.

Crescut de Real Madrid, Guti a evoluat pentru prima echipă blanco între 1996 și 2010. A plecat în 2010, la un an de la revenirea lui Florentino Perez la echipă. În 2011, s-a retras de la Besiktas.

Florentino Perez, dur cu Luis Figo: „Distruge echipa, fiu de c***ă”

De-a lungul timpului, Perez i-a aruncat cuvinte grele și lui Figo, jucător la Real între 2000 și 2005: „El distruge echipa. Cel mai bun a fost Zidane, făr îndoială. Figo a fost un fiu de c***ă, ca Raul. Ei doi au fost cei mai răi”.

Real Madrid se apără

Real Madrid a reacționat după potopul de acuzații apărute la adresa lui Florentino Perez, printr-o notă oficială publicată astăzi.

Un ziarist l-a șantajat în 2011 pe un vicepreședinte al lui Real Madrid cu înregistrările audio ilegale apărute recent în presă și defăimătoare la adresa mai multor foști blancos.

„În 2011, ziaristul Jose Antonio Abellan s-a întâlnit cu vicepreședintele Eduardo Fernández de Blas, la restaurantul Combarro, și i-a cerut 10 milioane de euro pentru a face să dispară înregistrările audio compromițătoare, făcute într-un mod ilegal" este explicația destul de succintă furnizată de clubul din capitala Spaniei.

Mai multe știri despre Florentino Perez:

Florentino Perez a distrus un alt antrenor legendar al Realului: „E cea mai mare minciună pe care am văzut-o în viața mea”

Alt atac stupefiant al președintelui lui Real Madrid: „Ronaldo e nebun, imbecil, bolnav!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cr_fabiani
cr_fabiani  •  16 Iulie 2021, 11:54

Bine,Perez,toti sunt prosti si ***,doar tu esti elicopter.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează