INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Alt atac stupefiant al președintelui lui Real Madrid: „Ronaldo e nebun, imbecil, bolnav!”

Alt atac stupefiant al președintelui lui Real Madrid: „Ronaldo e nebun, imbecil, bolnav”
Alt atac stupefiant al președintelui lui Real Madrid: „Ronaldo e nebun, imbecil, bolnav”

Articol de - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 11:08 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 11:27

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, l-a desființat pe Cristiano Ronaldo. Și pe el, și pe Mourinho: „Doi tipi anormali, doi răsfățați cu un ego îngrozitor”.

Încă o dezvăluire făcută de cotidianul spaniol El Confidencial legată de Florentino Perez și atacurile lui off the record împotriva jucătorilor și antrenorilor lui Real Madrid.

Chiar dacă președintele clubului madrilen a amenințat că îi dă în judecată pe jurnaliști, după ce oficialul a spus în 2006 despre simbolurile Iker Casillas și Raul González că „au fost cei mai mari escroci”, sugerând că i-au păcălit pe „los blancos” timp de 16 ani cu jocul lor, a apărut încă un episod. Cu portughezii. Cristiano Ronaldo și Jose Mourinho.

Despre Cristiano Ronaldo: „Ai impresia că băiatul ăsta e normal, dar nu e”

Atacurile la adresa lusitanilor ar fi avut loc în octombrie 2012. La fel de agresive. „Cristiano e nebun. Un imbecil, bolnav. Ai impresia că băiatul ăsta e normal, dar nu e normal. Dacă ar fi, n-ar face toate lucrurile astea. Ultima prostie pe care a făcut-o a văzut-o toată lumea”.

Referindu-se la Ronaldo și Mourinho, a adăugat: „Doi tipi anormali, doi răsfățați cu un ego îngrozitor. Ei nu văd realitatea, pentru că amândoi ar putea câștiga mai mulți bani dacă s-ar fi purtat altfel. Cu fața pe care o au, cu modul în care îi sfidează pe toți, nimeni nu-i place”.

Despre Fabio Coentrao: „Un jucător fără creier, un pic retardat”

Fabio Coentrao, fundașul stânga portughez, care a cucerit și el două Ligi ale Campionilor la Real, a fost desființat de Pérez: „Un jucător fără creier. Indivizii ca el sunt mâncați la Madrid. Acum e de rahat, iar Mourinho e un imbecil că îl lasă să joace. Bine, Coentrão e și un pic retardat, conduce fără carnet... 

Spune că presiunea l-a copleșit și e bolnav. Celuilalt nu-i pasă că e bolnav, pentru că îl ucide”.

450 de goluria marcat Cristiano Ronaldo în 438 de meciuri jucate la Real (2009-2018); a cucerit 15 trofee (4 Champions)

3 sezoanea antrenat José Mourinho la Madrid, între 2010 și 2013; trei trofee și 178 de meciuri (procent de victorii 71,91%)

9 trofeea câștigat Fábio Coentrão în cinci stagiuni la Real, inclusiv două Ligi ale Campionilor, în 2014 și 2017

VIDEO Real Madrid își renovează stadionul! Noul „Santiago Bernabeu“ arată bestial!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ultimele detalii despre transferul lui Nicolae Stanciu: „Da, discuțiile sunt reale”

Concluzii dure după eșecul de la Banja Luka: „Șumudică, fără reacție! Jucătorii să se tragă de urechi”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
talpaiadului
talpaiadului  •  14 Iulie 2021, 19:31

Mda, aceste declaratii au fost inregistrate in mod fraudulos si facute publice de catre persoane josnice si rau intentionate. Perez e si el om, mai bea un pahar, se mai lauda, mai barfeste cu prietenii. De pe urma publicarii acestor declaratii nu castiga decat cei care vor raul Realului, in rest pierde toata lumea.

gigelos
gigelos  •  14 Iulie 2021, 17:56

Nu sunt afirmatii publice , discutii private . Perez stie foarte bine ce vorbeste .Daca nici el ... cu Raul si Casillas posibil sa aiba dreptate .. la ce echipa avea Real ...problemele sunt de conduita , asta reclama el , imagine de zeu si apucaturi de bazar .Ei stiu . Perez trebuia sa scoata banii , elstie cu ce efort , sa tina departe si fiscul si sa vina si primadonele astea sa ceara 20.000.000 euro pe sezon . Cum dracu sa scoti la anii aia 15 milioane salariu pt un antrenor . Si sa faca si pe primadona . 15 milioane . Nu pot intelege . Cum plateste Atletico 30.000.000 dolari pentru Simeone . Constructia unui spital , a unui stadion mai mic .Apoi vezi si ca aceste personaje fac pe primadonele , sanchi se sacrifica pentru echipa . La 100.000 dolari pe zi ...apoi sanchi nu mai beti Coca Cola ...nici bere . Dupa ce si-au tras gramezi de bani ... de cand a aparut Mino Raiola ... e normal sa-i sara tandara si lui Perez

rad_de_prosti
rad_de_prosti  •  14 Iulie 2021, 15:55

Sunt fan Barcelona, dar cred ca trebuie trimisa repede ambulanta dupa omul asta, frizeaza patologicul, mai multe nu sunt de spus...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează