INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BORAC BANJA LUKA - CFR CLUJ

Concluzii dure după eșecul de la Banja Luka: „Șumudică, fără reacție! Jucătorii să se tragă de urechi”

Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj +3   FOTO
Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 00:21 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 00:42

Cristian Dulca (48 de ani), selecționerul echipei naționale de fotbal feminin a României, a analizat lipsurile celor de la CFR Cluj, care s-au calificat cu mari emoții în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

După 3-1 în tur cu Borac Banja Luka, acasă, CFR Cluj a fost învinsă în deplasare. A fost 0-2 după 90 de minute și 1-2 la finalul prelungirilor, scor care a calificat-o pe campioana României mai departe.

Prezent în studioul Look Sport, Cristian Dulca a identificat ce nu merge în jocul vișiniilor și a împărțit vina pentru rezultatul rușinos între antrenorul Marius Șumudică și jucători.

Cristi Dulca împarte vina după Borac Banja Luka - CFR Cluj: „Șumudică, fără reacție! Jucătorii să se tragă de urechi”

„Nu e ușor pentru Șumudică, să fii condus cu 2-0... mi s-a părut puțin fără reacție pe bancă, era dezamăgit de rezultat în primul rând. Echipa nu e încă ce vrea el, cred că asta a cauzat dezamăgirea. Echipa nu arată cum își dorește, să paseze, să facă presing avansat, să câștige fiecare duel. Nu am mai văzut CFR-ul așa nesigură.

Sunt foarte mulți jucători cu experiență în echipă. Nu ar trebui să dăm vina doar pe Șumudică, vedem jucători cu foarte multe meciuri în cupele europene plus trofee câștigate, care au greșit foarte mult, inexplicabil.

Sunt convins că Șumudică va ști să adune jucătorii. Depinde și de reacția jucătorilor, va trebui ca ei să își analizeze evoluția din ultimele meciuri. Șumudică a reușit să facă echipe oriunde a fost, aici fiecare jucător ar trebui să se analizeze, să se tragă puțin de urechi pentru a-și reveni. Nu au avut evoluții foarte bune. Sperăm ca Șumudică să aibă cheia succesului”, a spus Dulca.

Concluzii dure după eșecul de la Banja Luka: „Șumudică, fără reacție! Jucătorii să se tragă de urechi”

Statisticile meciului, via sofascore.ro

VIDEO CFR Cluj pornește cursa pentru apărarea titlulu: primul obstacol, FCU Craiova

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

A marcat și a ieșit! Eroul CFR-ului la Banja Luka s-a „rupt” imediat după gol

Câtă răbdare au cu Șumudică? Precedentul periculos pentru antrenorul campioanei CFR Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
ovidiu1
ovidiu1  •  15 Iulie 2021, 13:25

Sumudica pare cam obosit, extenuat dupa Turcia, mai are un ragaz cu Lincoln si apoi urmeaza echipe de care am auzit in Europa, in sfarsit.

dexter
dexter  •  14 Iulie 2021, 19:08
Postat de misterverde pe 14 Iulie 2021, 13:50

Ionica .. coate grețoase ... ca cfrist ai tupeu sa spui asta ? Pai voi decât bătaie știți.. fotbal? Nu prea .. vinde dudelange !!!! Asta dacă nu aveți un Kovacs sau un Istvan cu fluier pro cfr ... Aveți 4 campionate și nu meritați nici unul ... cum e sa fi campioana din mila .... ca te au lăsat alții... Oricum ne ducem în jos .... Cu steaua .. aveam 2 echipe în cl și 4 în UEFA... dar cu campioana cfr .. liga satelor .... venim !!!

"Voi decat bataie stiti...". :)))))))

parpalache
parpalache  •  14 Iulie 2021, 15:31
Postat de corectu pe 14 Iulie 2021, 10:53

Prea mult zgomot pentru nimic în jurul lui Șum.În cariera lui de antrenor are un titlu cu Astra.În acel campionat la meciul Astra- Steaua 2-0 ,Steaua a înscris 3 goluri perfect valabile,dar anulate de brigada de arbitri condusă de Colțescu.Adăugăm aici și palma zdravănă data de Budescu portarului Cojocaru.Colțescu nu i-a dat nicio sancțiune lui Budescu.Șum. a văzut și el fazele.

Dar cand i-a batut pe ASA in penultima etapa facandu-va campioni pe voi era bun „Ninel”nu-i asa?Si tot cu Astra!V-ati obisnuit sa joace alte echipe pentru voi!D-aia ati tot marit cooperativa?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează