INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Manchester United vrea să dea două lovituri dintr-un foc! Care sunt cele două staruri dorite pe Old Trafford

Erling Haaland (21 de ani), alături de coechipierii de la Borussia Dortmund, foto: Imago
Erling Haaland (21 de ani), alături de coechipierii de la Borussia Dortmund, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2021 15:30 / Actualizat joi, 16 septembrie 2021 15:30

Manchester United are pe radar duoul de la Borussia Dortmund, format din Jude Bellingham (18 ani) și Erling Haaland (21 de ani), după ce l-a semnat pe Jadon Sancho în această vară.

Elevii lui Solskjaer sunt optimiști că ar putea să-l aducă și pe Jude Bellingham, de la Borussia Dortmund, după ce l-au luat pe Jadon Sancho. Sunt șanse ca mijlocașul englez să-l urmeze pe Sancho. Acesta chiar l-ar fi întrebat pe fostul său coechipier cum e atmosfera la club, potrivit The Independent.

Ole Gunnar Solskjaer îl dorește și pe atacantul lui Dortmund, Erling Haaland, care ar avea o clauză de reziliere în valoare de 75 de milioane de euro, ce devine activă în vara anului 2022, anunță sursa menționată anterior.

Atacantul norvegian va părăsi cel mai probabil echipa de pe Signal Induna Park vara viitoare odată ce clauza sa devine activă, însă poveste mai interesantă este la Bellingham.

Manchester United nu renunță la Jude Bellingham

Manchester United i-a oferit lui Bellingham un tur al complexului de antrenament din Carrington, însă fostul jucător al lui Birmingham a respins la acea vreme propunerea clubului englez. Acesta a preferat să meargă la Dortmund pentru a avea șansa să evolueze mai mult și chiar a devenit titular încă din primul sezon.

Pentru moment nu a existat niciun contact între cele două echipe, însă dacă United va dori să-l achiziționeze pe mijlocașul englez, cel mai probabil, șefii clubului vor trebui să scoată din conturi cel puțin 100 de milioane de euro.

Klopp a pus și el ochii pe Bellingham

Manchester United nu este singura interesată de Jude Bellingham. Jurgen Klopp (54 de ani) a pus ochii jucătorul de la fosta sa echipă, Borussia Dortmund. Antrenorul lui Liverpool s-a arătat interesat de serviciile mijlocașului englez.

În ciuda faptului că Borussia Dortmund nu s-a arătat interesată să-l vândă pe Bellingham, Klopp îl vede pe englez drept înlocuitorul perfect pentru Wijnaldum, plecat în această vară la PSG.

55 de milioane de euroeste cota de piață a lui Bellingham, conform Transfermarkt

Motivul incredibil pentru care Cristiano Ronaldo s-a mutat din conacul de lux din Manchester

Tensiuni la Barcelona » Ședință de urgență până la două dimineața, Koeman tremură pentru post!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează