INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FERGUSON PREGĂTEŞTE VIITORUL

Manchester Utd ia un puşti lansat de Boloni

Articol de - Publicat luni, 08 martie 2010 00:00

Campioana Angliei a transferat pe unul dintre tinerii jucători promovaţi de fostul antrenor român la Standard. Belgianul Marnick Vermijl (18 ani) a costat circa 300.000 de euro şi a semnat un contract pe trei sezoane cu Manchester United, ştirea fiind dezvăluită chiar de tatăl său.

 

Alex Ferguson, managerul scoţian al "diavolilor", şi Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul norvegian de la echipa de rezerve, au fost impresionat de puştiul lui Loţi la probele susţinute în Anglia şi l-au convins să semneze pentru United, unde ar trebui să ajungă la vară. "Au spus că e cel mai bun fundaş lateral pe care l-au văzut în ultimii ani şi poate juca atît pe stînga, cît şi pe dreapta", a declarat Vermijl senior, citat din presa belgiană.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ctmr
ctmr  •  08 Martie 2010, 18:55

Manchester Utd a mai fost odata ajutata de unele "descoperiri" ale lui Boloni, prin venirea lui C. Ronaldo din Portugalia (Sporting Lisabona). Asa ca M.U are incredere in antrenorul Boloni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează