CAMPIONATE  ·  BELGIA

Mandatul lui Ladislau Boloni la Antwerp, analizat de belgieni: „Putea scoate mai mult?”

Ladislau Bölöni ar putea ajunge la Cercle Bruges sau reveni la Standard
Ladislau Bölöni ar putea ajunge la Cercle Bruges sau reveni la Standard

Articol de - Publicat vineri, 15 mai 2020 15:09

Ladislau Bölöni (67 de ani), plecat după trei ani de la Antwerp, spune că în 3-4 zile are noutăți. „N-a fructificat la maximum talentul echipei”, îl critică Voetbalmagazine.

Bölöni studiază ca un șahist următoarea mutare după ce i-a dat joi mat lui Royal, încheind trei ani la Antwerp. Presa belgiană susține că antrenorul român ar fi stimulat de șansa unei alte provocări. „Nu declar nimic, este prea devreme să spun ceva, am nevoie de timp să compilez. Aș putea să vă ofer însă ceva noutăți despre viitorul meu în trei sau patru zile", a întreținut Loți misterul. Tipic!

„Relaxarea l-a costat”, scriu belgienii

„Voetbalmagazine” a analizat moștenirea lăsată, îndoindu-se că talentul lotului a fost fructificat la maximum. „În primul sezon, nu a fost cel mai spectaculos fotbal. Fanii erau entuziaști și flămânzi de rezultate, dar jucătorii se plângeau de antrenamentele lungi și epuizante. 

Linia s-a păstrat în al doilea. Ambiții sporite, mai multă calitate, însă terminat cu frustrare și o relaxare înaintea play-off-ului, ce i-a privat de un loc european mai bun. 4 a fost excelent, iar Bölöni a mai primit un an".

Probleme cu Lamkel Zé

VM i-a reproșat relația cu jucătorii: „În al treilea an, Antwerp avea profilul unei candidate la titlu. S-a calificat în finala Cupei și în play-off, dar coronacriza i-a refuzat gloria. Au rămas nemulțumirile conducerii față de gestionarea vestiarului, mai ales problemele cu Lamkel Zé, plus conflictele cu personalități din fotbalul belgian. Putea scoate mai mult din calitatea lotului avut la dispoziție?"

VIDEO. Cum arăta un antrenament la Antwerp cu Ladislau Boloni

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:Anunțul momentului despre Gregorian Bivolaru, liderul MISA. Multe cursante ar fi fost supuse unor obiceiuri șocante
Libertatea
Comentarii (2)
danny_l  •  15 Mai 2020, 17:33

Asa-s belgienii,critici, să vedem dacă cu alt antrenor mai prinde play-off

Dan Catalin  •  15 Mai 2020, 17:29

antwerp o sa retrogradeze in doi ani. Cu loti boloni a fost atins maximul

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 2
Turris Tg. Măgurele - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Atletico Madrid - Mallorca
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1