INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Mandatul lui Ladislau Boloni la Antwerp, analizat de belgieni: „Putea scoate mai mult?”

Ladislau Bölöni ar putea ajunge la Cercle Bruges sau reveni la Standard
Ladislau Bölöni ar putea ajunge la Cercle Bruges sau reveni la Standard

Articol de - Publicat vineri, 15 mai 2020 15:09

Ladislau Bölöni (67 de ani), plecat după trei ani de la Antwerp, spune că în 3-4 zile are noutăți. „N-a fructificat la maximum talentul echipei”, îl critică Voetbalmagazine.

Bölöni studiază ca un șahist următoarea mutare după ce i-a dat joi mat lui Royal, încheind trei ani la Antwerp. Presa belgiană susține că antrenorul român ar fi stimulat de șansa unei alte provocări. „Nu declar nimic, este prea devreme să spun ceva, am nevoie de timp să compilez. Aș putea să vă ofer însă ceva noutăți despre viitorul meu în trei sau patru zile", a întreținut Loți misterul. Tipic!

„Relaxarea l-a costat”, scriu belgienii

„Voetbalmagazine” a analizat moștenirea lăsată, îndoindu-se că talentul lotului a fost fructificat la maximum. „În primul sezon, nu a fost cel mai spectaculos fotbal. Fanii erau entuziaști și flămânzi de rezultate, dar jucătorii se plângeau de antrenamentele lungi și epuizante. 

Linia s-a păstrat în al doilea. Ambiții sporite, mai multă calitate, însă terminat cu frustrare și o relaxare înaintea play-off-ului, ce i-a privat de un loc european mai bun. 4 a fost excelent, iar Bölöni a mai primit un an".

Probleme cu Lamkel Zé

VM i-a reproșat relația cu jucătorii: „În al treilea an, Antwerp avea profilul unei candidate la titlu. S-a calificat în finala Cupei și în play-off, dar coronacriza i-a refuzat gloria. Au rămas nemulțumirile conducerii față de gestionarea vestiarului, mai ales problemele cu Lamkel Zé, plus conflictele cu personalități din fotbalul belgian. Putea scoate mai mult din calitatea lotului avut la dispoziție?"

VIDEO. Cum arăta un antrenament la Antwerp cu Ladislau Boloni

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Răzbunarea lui Carlo Ancelotti! Fostul antenor îi insultă de pe transformator! + măsură genială la TV: fanii se aud pe fundalul meciurilor

Tensiune la Barcelona » Messi își contrazice antrenorul: „Nu putem câștiga Champions League dacă jucăm așa!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
danny_l
danny_l  •  15 Mai 2020, 17:33

Asa-s belgienii,critici, să vedem dacă cu alt antrenor mai prinde play-off

747433218723787
Dan Catalin  •  15 Mai 2020, 17:29

antwerp o sa retrogradeze in doi ani. Cu loti boloni a fost atins maximul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează