INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA SAGRES - PORTUGALIA

Maniche devine "leul" lui Sporting Lisabona!

Articol de - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Mijlocaşul lusitan, Maniche, 32 de ani, a încheiat conturile cu FC Koln, nu se va întîlni deloc cu rapidistul Ioniţă ce urmează să ajungă din iulie la gruparea germană. Portughezul se va întoarce în ţara sa natală, presa de la Lisabona anunţînd că Maniche este pe lista de achiziţii a lui Sporting. Se pare că părţile chiar s-ar fi înţeles asupra detaliilor unui acord pe un sezon.

Interesant este că Maniche a terminat junioratul la Benfica, dar apogeul carierei l-a atins la FC Porto, unde a cîştigat Cupa UEFA şi apoi Champions League! Şi ar urma să-şi încheie cariera tocmai la Sporting.

Internaţional lusitan, cu 53 de selecţii şi 7 goluri în naţionala ţării sale, Maniche a mai evoluat la Dinamo Moscova, Chelsea, Inter Milano şi Atletico Madrid, ultima oară evoluînd în Bundesliga, la Koln. A fost unul dintre preferaţii lui Jose Mourinho, care i-a acordat diverse şanse, însă caracterul capricios al mijlocaşului i-a jucat feste în mai multe rînduri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează