CAMPIONATE  ·  LIGA SAGRES - PORTUGALIA

Maniche devine "leul" lui Sporting Lisabona!

Articol de — Marti, 18 Mai 2010, 00:00

Mijlocaşul lusitan, Maniche, 32 de ani, a încheiat conturile cu FC Koln, nu se va întîlni deloc cu rapidistul Ioniţă ce urmează să ajungă din iulie la gruparea germană. Portughezul se va întoarce în ţara sa natală, presa de la Lisabona anunţînd că Maniche este pe lista de achiziţii a lui Sporting. Se pare că părţile chiar s-ar fi înţeles asupra detaliilor unui acord pe un sezon.

Interesant este că Maniche a terminat junioratul la Benfica, dar apogeul carierei l-a atins la FC Porto, unde a cîştigat Cupa UEFA şi apoi Champions League! Şi ar urma să-şi încheie cariera tocmai la Sporting.

Internaţional lusitan, cu 53 de selecţii şi 7 goluri în naţionala ţării sale, Maniche a mai evoluat la Dinamo Moscova, Chelsea, Inter Milano şi Atletico Madrid, ultima oară evoluînd în Bundesliga, la Koln. A fost unul dintre preferaţii lui Jose Mourinho, care i-a acordat diverse şanse, însă caracterul capricios al mijlocaşului i-a jucat feste în mai multe rînduri.Nu doar medicii răbufnesc. Şeful ISU Sibiu protestează față de incorectitudinea raportărilor COVID. „Este incredibil ceea ce se întâmplă„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1