INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Cel mai bun jucător al viitorilor adversari ai României are acord cu Tottenham » Dar Shakhtar amenință cu tribunalul

Manor Solomon (stânga), acord pe 5 ani cu Tottenham. Foto: Imago Images
Manor Solomon (stânga), acord pe 5 ani cu Tottenham. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 03 iulie 2023 13:17 / Actualizat luni, 03 iulie 2023 13:40

Israelianul Manor Solomon (23 de ani), care va conduce naționala sa la București, pe 9 septembrie (21:45), e așteptat mâine la Londra să semneze cu Tottenham. Numai că Shakhtar, clubul său, refuză să-l cedeze gratis și avertizează că va ajunge la proces.

Scandal pe piața transferurilor. Două cluburi din Premier League încearcă să ia gratis jucători aflați sub contract cu Shakhtar, dar clubul din Donetsk amenință cu tribunalul.

Ivan sau Mitriță? Dică și Panduru s-au contrazis în studio: „Nu e mare diferență” / „Ba da, e mult mai greu!”
CSU CRAIOVA
Ivan sau Mitriță? Dică și Panduru s-au contrazis în studio: „Nu e mare diferență” / „Ba da, e mult mai greu!”

Manor Solomon, acord pe 5 ani cu Tottenham

În primul rând, Manor Solomon. Atacantul israelian, 23 de ani (35 de selecții, 7 goluri la națională), cel mai bun jucător al viitorilor adversari ai României în campania pentru Euro 2024, a fost împrumutat sezonul trecut la Fulham.

Din cauza războiului, FIFA le-a permis jucătorilor și antrenorilor din Ucraina să-și suspende contractele încă un an, până în iunie 2024, iar Solomon a ajuns la un acord cu Tottenham. Mâine e așteptat la Londra să facă vizita medicală și să încheie acordul pe cinci sezoane!

Numai că Shakhtar protestează, se opune. Contractul extremei stânga în Ucraina se termină pe 31 decembrie 2023. Dacă se transferă la Tottenham, „minerii” îl pierd gratis. L-au cumpărat în ianuarie 2019 cu 6 milioane de la Maccabi Petah Tikva.

Tete, aceeași situație ca Manor Solomon

Aceeași poveste și cu Tete. Aripa dreaptă braziliană, 23 de ani, e pe lista lui Fulham, după două împrumuturi succesive, la Lyon și Leicester. Fulham îl vrea gratis, deși înțelegerea cu Shakhtar expiră la sfârșitul lui 2023. Și Shakhtar a achitat 15 milioane în 2019, când l-a achiziționat de la Gremio.

„Am dat bani buni pentru acești jucători, Solomon și Tete. Aceste cluburi cred că îi pot lua fără să plătească nimic”, a declarat Serhii Palkin, directorul general al lui Shaktar, avertizând: „I-am trimis un mesaj lui Tottenham. Dacă îl ia pe Solomon, ne vedem la tribunal. La fel și în celelalte cazuri. Nu ar trebui să procedeze astfel”.

Citește și:

Gianluigi Buffon e dorit în Arabia Saudită » Ofertă uluitoare pentru portarul de 45 de ani

Mircea Lucescu a explicat de ce a ales ca Giuleștiul să-i găzduiască echipa

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează