INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

BUNDESLIGA. Lovitură dată de Bayern Munchen » Manuel Neuer a semnat prelungirea!

Manuel Neuer, portarul liderului Bundesliga, Bayern Munchen // sursă foto: Guliver/gettyimages +5   FOTO
Manuel Neuer, portarul liderului Bundesliga, Bayern Munchen // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2020 17:40

Bayern Munchen, liderul Bundesliga, a efectuat o mutare importantă astăzi: bavarezii i-au prelungit contractul portarului Manuel Neuer (34 de ani).

Noua înțelegere semnată de portarul german va fi valabilă până pe 30 iunie 2023, dată la care portarul va fi împlinit 37 de ani.

„Bayern este foarte fericită acum că Manuel și-a prelungit contractul”, a declarat Karl-Heinz Rummenigge, directorul general al clubului. „Manuel este cel mai bun portar din lume și căpitanul nostru”, a adăugat el.

Manuel Neuer: „Mă simt foarte bine în Bavaria”

Neuer spune că se simte „acasă” la Bayern, „unul dintre cluburile de top din Europa”. „În primele săptămâni de izolare cauzate de pandemia de coronavirus, nu am vrut să iau o decizie, deoarece nimeni nu știa când sau dacă va reveni Bundesliga. Acum mă uit cu mare optimism spre viitor”, a mai declarat acesta pentru site-ul clubului.

Manuel Neuer, portarul titular al echipei naționale a Germaniei, a ajuns la Bayern în 2011, unde a câștigat 7 titluri în Germania, 5 cupe, o Ligă a Campionilor și Campionatul Mondial al Cluburilor. La nivel internațional, Neuer a triumfat la Cupa Mondială din 2014.

14.5 milioane de euroeste cota de piață actuală a lui Neuer, conform Transfermarkt

45 de milioane de euroeste cea mai mare valoare pe care a avut-o portarul, în februarie 2015

+1 FOTO

MATCH PREVIEW. Bayern - Frankfurt. Ultimul meci dintre cele două echipe s-a terminat cu victoria lui Frankfurt, scor 5-1

Citește mai multe știri despre Bundesliga:

Populism de pandemie » Președintele federației vrea să plafoneze salariile jucătorilor: „Societatea e deranjată”

Virusul schimbă radical fața fotbalului » Primele concluzii în Bundesliga arată noi stiluri de joc

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează