INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Încă un jucător de la Bayern refuză să-și prelungească înțelegerea! Ce l-a nemulțumit

Manuel Neuer , Foto: ImagoImages
Manuel Neuer , Foto: ImagoImages

Articol de - Publicat vineri, 20 mai 2022 11:56 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 13:08

Manuel Neuer, portarul lui Bayern (36 de ani), e nemulțumit că șefii i-au propus doar un an în plus la contractul scadent în 2023. El se alătură astfel lui Lewandowski și Gnabry, care au refuzat la rându-le propunerile clubului.

Bayern se află în fața unei veri foarte fierbinți. După Robert Lewandowski și Serge Gnabry, nici portarul Manuel Neuer, 36 de ani, nu vrea să-și prelungească acordul cu munchenezii, scadent în 2023. 

El a pus mai multe condiții, printre care păstrarea lui Sven Ulreich, ca rezervă, și a prietenului Toni Tapalovici, ca antrenor cu portarii, iar șefii i le-au îndeplinit. 

Piticii Europei » Liga 1, insignifiantă în cupele europene! Doar competițiile fără pretenții și cele amatoare sunt mai jos
COEFICIENT
Piticii Europei » Liga 1, insignifiantă în cupele europene! Doar competițiile fără pretenții și cele amatoare sunt mai jos

Neuer vrea ca el să fie excepția 

Ce-l nemulțumește este că i s-a oferit doar un an în plus la contract, până în 2024. Aceasta este o practică a bavarezilor în relația cu jucătorii de peste 30 de ani, căreia i s-au supus în trecut și Arjen Robben, și Franck Ribery, iar recent, și Thomas Muller. Numai Neuer insistă ca în cazul lui să se facă o excepție. 

Bisăptămânalul Kicker Sportmagazin dezvăluie că portarul naționalei Germaniei ia în calcul să intre în stagiunea 2022-2023 fără a încheia un nou acord, ceea ce ar însemna ca vara viitoare să devină jucător liber și să se poată transfera gratis. El a plecat deja în concediu, iar apoi va merge la lotul național, pentru campania din Nations League. 

Lewandowski, 9 milioane net salariu la Barcelona

Exact aceeași atitudine a adoptat și Serge Gnabry. „Aripa” în vârstă de 26 de ani s-a plâns inițial că i s-a propus o mărire de salariu ce n-ar reflecta meritele sale: „Nu mă simt apreciat în club la adevărata valoare”. Bayern i-a venit în întâmpinare, a mărit oferta, însă atacantul e mai tentat acum să devină jucător liber în 2023, când și lui îi expiră actualul contract.

 Lewandowski? Polonezul e cu gândul numai la Barcelona, deși mai are un an din acordul cu campioana Germaniei. A negociat cu catalanii un salariu cifrat la 9 milioane de euro net anual, trei mai puțin decât câștigă acum, dar, pe perioada a 3 sezoane, cât își dorește, înseamnă 27 de milioane! 

Problema? Bayern nu-i dispusă să-i dea drumul atâta vreme cât n-are o soluție pe măsură pentru înlocuirea lui. Chiar dacă, așa cum se vehiculează în Spania, sponsorul Barcelonei dispus să achite prețul transferului ar fi gata să meargă până la 60 de milioane de euro!

10 milioanede euro net pe sezon câștigă Manuel Neuer la Bayern

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ce a făcut Patrick Vieira la finalul meciului Everton - Crystal Palace

Scene uluitoare pe Goodison Park » Condusă la pauză, 0-2, Everton a scăpat de retrogradare! La final, fanii au transformat terenul într-o „mare albastră”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
amne0210
amne0210  •  20 Mai 2022, 16:52

test

dinamo100
dinamo100  •  20 Mai 2022, 14:34

Lewa nu are ce cauta la Barcelona, el nu se potriveste stilului tiki-taka practicat de Barca!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează