INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Se amână revenirea lui Neuer pe gazon » Transferul lui Sommer la Inter e în pericol

Manuel Neuer
Manuel Neuer

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2023 16:44 / Actualizat vineri, 07 iulie 2023 16:59

Portarul lui Bayern Munchen, Manuel Neuer (37 de ani), nu e refăcut de pe urma fracturii de tibie și peroneu suferite la schi în decembrie și ar putea rata startul sezonului 2023/2024, programat pe 18 august. Yann Sommer (34), în negocieri cu Inter, ar putea fi obligat de club să mai aștepte.

Bayern își reia pregătirile joia viitoare. Fără Manuel Neuer! Portarul în vârstă de 37 de ani lipsește din decembrie trecut, urmarea unui accident suferit la schi, și, din informațiile postului TV Sky Germania, întoarcerea lui pe gazon se amână.

După 10 zile în cantonament cu FCSB, jurnaliștii GSP trag concluziile » Plusuri: doi fotbaliști cum nu există în Superliga! La minusuri: jucătorul care nu se mai regăsește deloc
FCSB
După 10 zile în cantonament cu FCSB, jurnaliștii GSP trag concluziile » Plusuri: doi fotbaliști cum nu există în Superliga! La minusuri: jucătorul care nu se mai regăsește deloc

Manuel Neuer ratează startul sezonului

El se va întoarce în zilele următoare din concediu, dar pentru noi teste medicale. Totodată, este de așteptat să rateze și turneul pe care campioana Germaniei îl va efectua în Asia, la Tokyo și Singapore, în perioada 24 iulie - 3 august.

31de trofee a câștigat Manuel Neuer până acum, în carieră. Cele mai importante: 11 titluri în Bundesliga, 2 Ligi ale Campionilor și CM 2014, cu reprezentativa Germaniei

„Planul lui Neuer era să revină între buturile lui Bayern la startul sezonului, pe 18 august. Însă, deocamdată, mai e nevoie de răbdare”, susțin reporterii postului amintit. Problema apărută ar putea pune „în așteptare” negocierile demarate de club cu oficialii lui Inter Milano, pentru vânzarea lui Yann Sommer.

Plecarea lui Yann Sommer de la Bayern Munchen este condiționată de revenirea lui Manuel Neuer

Portarul reprezentativei Elveției a fost adus la Munchen în ianuarie, pentru a-l înlocui pe Neuer, iar în contractul scadent în 2025 are o clauză potrivit căreia nu poate pleca în această vară decât atunci când titularul postului va fi apt de joc. Inter îl vrea pe Sommer pentru a compensa iminentul transfer al lui Andre Onana la Manchester United.

9milioane de euro vrea Bayern în schimbul lui Yann Sommer. Curtat și de VfB Stuttgart, portarul elvețian o favorizează pe Inter

Vine și Anatoliy Trubin la Inter

Expertul în transferuri Fabrizio Romano a confirmat tratativele Bayern - Inter și susține că portarul elvețian este în capul listei, alături de Anatoliy Trubin (21 de ani), de la Șahtior Donețk. Nerazzurii nu-i vor prelungi contractul nici rezervei lui Onana, Samir Handanovic (38), și intenționează să-i cumpere pe amândoi.

Citește și: 

Antrenorul român Valeriu Tiţa a început o nouă aventură în țările arabe

Afaceristul britanic oferă 7 miliarde pentru Manchester United și compară clubul cu un tablou: „E special, rar, valoarea sa crește în timp”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează