Crunt! Manuel Neuer, operat de urgență după un accident suferit la schi: „Sezonul s-a încheiat pentru mine”

Manuel Neuer / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Manuel Neuer / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2022 18:09 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2022 18:25

Abia revenit acasă după deziluzia trăită alături de națională la Campionatul Mondial din Qatar, Manuel Neuer a mai încasat o lovitură greu de digerat. „Veteranul” lui Bayern a suferit un accident teribil la schi, și-a fracturat piciorul și nu va mai evolua deloc în acest sezon. 

Curg veștile proaste pentru Manuel Neuer. După ce a părăsit faza grupelor la ultimul Mondial al carierei, goalkeeper-ul neamț a pățit-o în timp ce se afla alături de familie în vacanță. Un accident suferit la schi l-a trimis direct pe masa de operație, iar verdictul medicilor a fost unul dur.

Manuel Neuer: „M-a durut când am aflat că sezonul s-a încheiat pentru mine”

„Ce pot să zic, finalul anului putea să fie mai bun pentru mine, asta e clar. În timp ce mă aflam la schi, am suferit o fractură la picior. Operația a decurs bine

Le mulțumesc doctorilor! Totuși, m-a durut când am aflat că sezonul s-a încheiat pentru mine”, a transmis Neuer, prin intermediul contului său de Instagram.

Neuer, parte din „apusul” unei generații

După deziluzia din Qatar, nemții nu se gândesc să-l înlocuiască pe selecționer și nici Flick nu vrea să renunțe. Adevărata problemă e în teren. Generația lui Neuer, Thomas Müller, Khedira, Jerome Boateng și Götze, cea care a cucerit titlul mondial în 2014, e la apus și nu vine nimic din urmă. 

„Nu mai avem jucători de talie mondială. Ne clătinăm în spate, ezităm în față, iar la mijloc, trio-ul Goretzka - Kimmich - Gündoğan este supraevaluat", observă cotidianul Bild. 

Manuel Neuer a avut cancer la piele

În noiembrie, înainte de startul Mondialului, Neuer a făcut o afirmație cutremurătoare, dezvăluind că a fost operat de 3 ori la față din cauza cancerului la piele. Conform Bild, Neuer a avut aceste probleme de sănătate începând cu finalul anului trecut. El a jucat cu un bandaj pe față în decembrie 2021, într-un 3-2 cu Borussia Dortmund. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

FOTO + VIDEO „Acum înțelegeți?” » Ce nu s-a văzut la TV în cel mai încins moment din Argentina - Țările de Jos, când Lautaro Martinez se îndrepta către punctul cu var. Olandezii, disperați să-l facă să rateze

FIFA deschide o procedură împotriva Argentinei, după scenele tensionate din „sfertul” cu Țările de Jos » Ce riscă „pumele”

GALERIE FOTO Așa arată deznădejdea! Cum a fost surprins Cristiano Ronaldo în startul „sfertului” Maroc - Portugalia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gicab
gicab  •  10 Decembrie 2022, 20:24

Dacă purta banderola era ferit de rele

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  10 Decembrie 2022, 19:16

"trio-ul Goretzka - Kimmich - Gündoğan este supraevaluat"- Blid Cum sa fie supraevaluat? Sunt printre cei mai buni pe posturile lor....nu a fost antrenorul potrivit poate.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează