INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Maradona dezlănțuit! Atac dur la adresa lui Messi: "E inutil să consideri lider un băiat care se duce de 20 de ori la baie înaintea meciului"

Articol de - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 12:37

Alt atac al lui Diego Maradona la Messi. Fost campion mondial, ex-selecționer al Argentinei la Mondialul din 2010, El Pibe de Oro nu-l menajează deloc pe decarul Barcelonei.

"Mi-e greu să vorbesc, dar e inutil să consideri lider un băiat care se duce la baie de 20 de ori înaintea meciului", a declarat Diego într-un interviu la emisiunea La Ultima Palabra, pentru o televiziune maxicană.

A adăugat: "În loc să discute cu antrenorul, Messi se joacă play-station. E un mare fotbalist, dar nu o arată. Trebuie să ridicăm presiunea de pe umerii săi.

Să-i luăm presiunea de a fi lider. Și să nu cerem la mult de la el. Messi de la Barcelona e diferit de Messi de la naționala Argentinei".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
bazinga
bazinga  •  13 Octombrie 2018, 21:05
Postat de balauru48 pe 13 Octombrie 2018, 18:17

Esti dus!

UNDE?

balauru48
balauru48  •  13 Octombrie 2018, 18:17
Postat de bazinga pe 13 Octombrie 2018, 13:49

MESSI ESTE UN INDIVID CU MARI PROBLEME DE PERSONALITATE SI DE RELATIONARE CU ALTI OAMENI!Este un introvertit periculos,un fotbalist imens de talentat care joaca numai cand are chef si dispozitia necesara!Nu are ""bulan"' in a se impune in fata altor jucatori cu personalitate si ii lucreaza pe cei care nu-i convin numai cum vrea el,eliminandu-i in mod pervers si parsiv,cu ajutorul unor antrenori depersonalizati....vezi cazul Higuain dau Dybala la mondiale ,plus ala ce nici n-a mai fost nici selectionat in lot,dupa ce l- a sfida pe piticul atomic sau i-a suflat gagica in tinerete,nu-mi mai amintesc numele lui....Un urias fotbalist Messi ,dar un om cu un caracter indoielnic ,si o personaltate bizara....

Esti dus!

522906687858661
Nicolae Dumitru  •  13 Octombrie 2018, 18:09

Ce tot o freacă drogatul ăsta de Maradona cu privire la Messi ??????? Ba îl laudă, ba dă cu el de pământ.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează