INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Maradona, reacție dură după transferul lui Higuain la Juventus: "Acele pisici grase care fac afaceri sunt cele care râd cel mai mult! Nimeni nu se gândește la suporteri"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2016 16:26

Fostul jucător al celor de la Napoli și antrenor al Argentinei, Diego Maradona, a condamnat transferul conaționalului său de la Napoli la Juventus.

Într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, Maradona își exprimă regretul privind decizia atacantului de 28 de ani, însă nu îl consideră principalul vinovat în această situație.

"Mă doare situația lui Higuain, pentru că va merge la o rivală cum e Juventus. Dar nici nu putem învinovăți jucătorul. Un fotbalist are responsabilitate pentru el însuși și acele pisici grase care fac afaceri sunt cele care râd cel mai mult în acest caz. Nimeni nu se gândește la suporteri.

M-am săturat să spun că în ziua de astăzi pare să fie mult mai important să fii un bun om de afaceri decât să fii un președinte bun. Aceste lucruri nu se întâmplau pe vremea mea. Păcat că FIFA continuă să doarmă", a scris Maradona.

Higuain a făcut vizita medicală la Juventus și va semna probabil în următoarele zile cu campioana Italiei. Napoli ar urma să primească aproximativ 95 de milioane de euro pentru transfer.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
talpaiadului
talpaiadului  •  24 Iulie 2016, 19:05

Tampenii. De parca Higuain a fost napoletan de mic...

gigelos
gigelos  •  24 Iulie 2016, 18:28

Napoli a platit 37 , cred , acum incaseaza 95 milioane . Diferenta cred ca inseamna mai mult decat bugetele cluburilor din Romania , liga 1 sau chiar toate , pe un an . Vorbim de Napoli nu de United nu vorbim nici de Messi , Higuain poate avea un sezon dezastru , nu stii . Ce tradator , ce proteste , ce probleme sunt , despre ce vorbim

don_gibon
don_gibon  •  24 Iulie 2016, 17:05

Evident ca Higuain merge la Juve pentru un salariu mai bun. E viata omului, nu il mai criticati atata, ipocritilor. Si-a facut datoria la Napoli, acum o sa joace la Juve, peste cativa ani la Milan sau in alta parte. Big deal..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează