INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Veste bună pentru Barcelona » Un jucător de bază revine după accidentare

ter Stegen revine pe teren, foto: Getty Images
ter Stegen revine pe teren, foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 10:26 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 10:50

Barcelona a primit foarte multe goluri în acest sezon din cauza erorilor defensive, dar catalanii au mai avut o problemă. Portarul Marc-Andre ter Stegen (31 de ani) s-a accidentat, iar Xavi s-a bazat pe serviciile lui Inaki Pena (24 de ani).

Portarul german a ratat 15 partide după ce s-a accidentat, perioadă în care Barcelona a primit 31 de goluri, dar ter Stegen se pregătește de revenirea pe teren.

Acuzat că s-a îngrășat, Neymar și-a arătat abdomenul și a răspuns vulgar: „S*****-o, haterilor!”
REACȚIE
Acuzat că s-a îngrășat, Neymar și-a arătat abdomenul și a răspuns vulgar: „S*****-o, haterilor!”

Revenirea lui ter Stegen în poarta Barcelonei, iminentă

Portarul se antrenează normal alături de colegii săi, precizează Marca, iar acesta ar putea reveni pe teren mai repede decât se așteptau catalanii. Momentan, nu este clar momentul în care va reveni în poarta trupei lui Xavi, dar, cel mai probabil, germanul va apăra poarta Barcelonei cu Granada. Partida contează pentru etapa 24 din La Liga și are loc pe 11 februarie 2024.

Staff-ul Barcelonei își dorește ca portarul să fie la capacitate maximă înainte de optimile UEFA Champions League. Barca a picat cu Napoli și va juca primul meci în deplasare, pe 21 februarie. Mai sunt câteva săptămâni până atunci, iar portarul va reveni, cel mai probabil, mult mai devreme pe teren.

Ter Stegen a fost operat la spate la începutul lunii decembrie 2023, după ce s-a accidentat în cantonamentul naționalei Germaniei. Doctorii estimau că portarul va reveni la jumătatea lunii februarie și va fi apt pentru meciurile cu Napoli, din optimile UEFA Champions League.

Germanul are și o clauză uriașă în contract, 500 de milioane de euro, menită să țină departe echipele care ar vrea să îl transfere fără să mai negocieze cu Barcelona.

Ajuns la Barcelona în 2014, Ter Stegen a fost folosit în primul sezon pe Camp Nou doar în Champions League și în Cupa Spaniei. Din 2015 a devenit titular indiscutabil, în locul lui Claudio Bravo, și nu a mai fost scos din poarta catalanilor.

Are deja un CV impresionat în tricoul Barcelonei, cu 16 trofee câștigate: 5 La Liga, 5 Cupe ale Spaniei, un trofeu Champions League, 3 Supercupe ale Spaniei, o Supercupă a Europei și un Campionat Mondial al Cluburilor.

VIDEO Amintirile din copilărie ale lui Marius Ștefănescu: "Când eram mic, visam să ajung la Barcelona, să fiu ca Messi"

Citește și alte știri:

Fratele lui Ryan Giggs, dezvăluiri șocante despre legendarul jucător al lui Manchester United: „Aș fi putut să-l îngrop definitiv!”

Barcelona l-a adus pe „Kaka” » A impresionat la Cupa Mondială U17 și are acum șansa carierei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează