INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Marca, detalii explozive despre retragerea lui Gerard Pique de la Barcelona: „Și Shakira a avut un rol”

Fundașul Barcelonei, Gerard Pique, ar fi fost împins să se retragă de la Barcelona, foto: Imago
Fundașul Barcelonei, Gerard Pique, ar fi fost împins să se retragă de la Barcelona, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 09:38 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 09:38

Fundașul Barcelonei, Gerard Pique, ar fi fost împins să se retragă de la Barcelona - susține cotidianul Marca: „Nu mai juca un rol în planurile lui Xavi, iar șefii clubului îl voiau plecat din cauza salariului mare”.

Decizia lui Gerard Pique, de a se retrage de la Barcelona în plin sezon, sâmbătă, cu Almeria, „a fost o bombă neașteptată" - apreciază cotidianul Marca. Sub titlul „Pique, de ce acum?", același Marca a dezvăluit și dedesubturile unei decizii despre care până și președintele Barcei, Joan Laporta, a aflat abia când fundașul în vârstă de 35 de ani a postat, joi, videoclipul în care le vorbește fanilor blaugrana. 

Nepotul lui Gigi Becali dă din casă: „Urmează să-l dea afară!”
FCSB - WEST HAM 0-3
Nepotul lui Gigi Becali dă din casă: „Urmează să-l dea afară!”

„Pique a fost împins de Barcelona să ia această decizie dureroasă”

„Adevărul este că jucătorul a fost împins să ia această decizie dureroasă", pretinde ziarul madrilen. Deși avea contract până-n 2024, Pique ar fi avut în vedere două aspecte, unul sportiv și altul financiar. 

„El a spus mereu că va pleca de la Barcelona când va vedea că nu mai este în stare să dea randament la un club de talia celui catalan, cu standarde atât de înalte. Iar fotbalul i-a arătat calea de ieșire. Sezonul acesta a fost departe de cel mai bun nivel al său. De asemenea, s-a văzut că joacă un rol mai mult decât secundar în planurile lui Xavi", scrie Marca, aducând în discuție și factorul emoțional: „În afara terenului, Gerard a trăit luni complicate, din cauza despărțirii de Shakira, însă acest aspect, deși a însemnat un tribut la nivel emoțional, nu a fost decisiv".

Ceea ce ar fi contat cel mai mult "a fost sentimentul că clubul era disperat să-l vadă plecat". Pique avea senzația că „există o campanie orchestrată împotriva lui. Unii grei din consiliul director au lăsat de înțeles că salariul lui și al lui Jordi Alba ar fi ipotecat clubul până în 2024 și că abia atunci ar putea fi normalizată situația financiară. Acum nu-l mai pot folosi ca paratrăsnet dacă lucrurile merg prost".

Mesaje de mulțumire pentru Gerard Pique, inclusiv de la Sergio Ramos

Îți mulțumesc pentru tot, Geri. Sunt în stare de șoc. A fost o situație foarte nedreaptă pentru tine. Puțini au apărat tricoul Barcei așa cum ai făcut-o tu. A fost un privilegiu să joc alături de tine. Te iubesc, prietene
- Carles Puyol, fost căpitan al Barcelonei

Geri, îți spun în andaluză: Nimeni nu poate să-ți ia momentele de glorie. Bucură-te de viață
- Sergio Ramos, fost căpitan al lui Real Madrid, acum la PSG

23 de milioanede euro brut pe sezon ar câștiga Pique la Barcelona, după ce în vară a acceptat reducerea cu 5 milioane a salariului - potrivit Mundo Deportivo

Citește și: 

„Acolo nu vrea Petrescu să meargă” » Panduru a analizat posibili adversari ai lui CFR Cluj din Conference League

Discursul care le-a cucerit inimile argentinienilor » Cum a condus Messi „pumele” către cel mai mare succes din ultimele decenii Captură cu momentul discursului ținut de Lionel Messi // foto: YouTube @ Netflix Latinoamérica

„Fosta” lui Higuain a aruncat „bomba” în direct, apoi a întors-o: „Totti mi-a dat mesaj” » A urmat scandalul: „E recidivistă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează