Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 15:56 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 18:33

Fostul internațional român Marcel Răducanu, 69 de ani, crede că Radu Drăgușin (21 ani) n-a făcut bine declinând oferta lui Bayern: „Bayern e cel puțin o clasă peste Tottenham”.

Radu Drăgușin a declinat în această dimineață oferta gigantului german Bayern Munchen și a ales să se transfere de la Genoa în Premier League, la Tottenham. 

Unde va juca Radu Drăgușin la Tottenham. Când va debuta, cine l-a vrut, cine l-a propus! » „Nu mă tem deloc. Își va câștiga locul în echipă”
TRANSFER ISTORIC
Unde va juca Radu Drăgușin la Tottenham. Când va debuta, cine l-a vrut, cine l-a propus! » „Nu mă tem deloc. Își va câștiga locul în echipă”

O decizie care l-a surprins pe fostul internațional român Marcel Răducanu, 69 de ani, stabilit în Germania după ce a jucat vreme de 6 ani la Borussia Dortmund (1982 - 1988).

Marcel Răducanu: „Putea profita și nimeni nu-l mai scotea din echipă”

„Bayern nu se refuză, zic eu. Este adevărat că, în acest moment, este o pălărie cam mare pentru el. Am mai spus-o și-mi mențin afirmația. Oricum nu-l luau ca titular.

Dar în această perioadă ar fi jucat, pentru că sud-coreeanul Kim este plecat la Cupa Asiei, o lună, iar Mazraoui e la Cupa Africii, cu naționala Marocului.

Putea profita și, dacă dădea randament, nimeni nu-l mai scotea din echipă. Bayern e cel puțin o clasă peste Tottenham. Nu mai spun că evolua și-n Liga Campionilor! Vă dați seama cât de mult îi creștea cota?”, a comentat pentru GSP.ro fostul jucător al Stelei din anii '70.

În condițiile în care a fost dorința expresă lui Drăgușin și a familiei sale să meargă la Londra, Marcel Răducanu spune că ”trebuie să-i respectăm alegerea și să-i ținem pumnii, să reușească. Chiar și Tottenham va fi o provocare serioasă pentru el, zic eu. Premier League e peste Serie A, clar”.

Contract până-n 2029 și 3 milioane de euro salariu anual pentru Radu Drăgușin la Tottenham

Drăgușin este așteptat să semneze cu Spurs un contract până-n 2029 și va avea un salariu de 3 milioane de euro pe sezon. El ar putea debuta pe 14 ianuarie, în campionat, împotriva lui Manchester United, sau cu Manchester City, pe 27 ianuarie, în Cupa Angliei.

Noua formație a fundașului român se află pe locul 5 în Premier League, cu 39 de puncte acumulate după 20 de partide disputate.

Mai puteți citi:

Radu Drăgușin a aterizat la Londra: zborul a fost cel mai urmărit pe Flightradar24!

Florin Manea, dezvăluiri la GSP Live despre transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham: „Patronul a stat până la 3 dimineața pentru el. Erau mai mulți bani la Bayern, nu mulți refuzau”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”