INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Marseille incendiară! Antrenorul și-a dat demisia după 7 meciuri, înspăimântat de ultrași

Marcelino // Foto: Imago
Marcelino // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 16:16 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 19:58

Marcelino, 58 de ani, semnase pe două sezoane cu Olympique Marseille. A rezistat doar câteva luni. Neînvins în Ligue 1, spaniolul a fost șocat de reacția ultrașilor, care i-au speriat pe jucători și au cerut demisia a patru conducători ai clubului, inclusiv pe cea a președintelui Pablo Longoria.

Marseille a devenit o misiune aproape imposibilă pentru antrenori. Venit în vară, în locul lui Igor Tudor, spaniolul Marcelino n-a rezistat decât șapte meciuri la OM. Nu există altul care să fi plecat atât de repede de la OM în secolul XXI! Presiunea incredibilă pusă de fani l-a speriat, deși ibericul mai antrenase în „cazane de foc", ca Sevilla, Valencia și Bilbao.

Fostul atacant din La Liga, capul unei rețele de trafic de droguri: „În fotbal câștigam un milion pe an. Aici făceam milionul în două luni
SPANIA
Fostul atacant din La Liga, capul unei rețele de trafic de droguri: „În fotbal câștigam un milion pe an. Aici făceam milionul în două luni" + „Închisoarea e plină de proști, iar eu mă voi întoarce acolo”

Ultrașii lui Marseille l-au speriat pe Marcelino

Eliminat din Liga Campionilor (0-1, 2-1, 3-5 la penaltyuri cu Panathinaikos) și trimis în grupele Europa League, dar neînvins în campionat în cinci etape, Marcelino a fost șocat de ce s-a întâmplat după meciul de duminică seară, 0-0 cu Toulouse pe Velodrome.

Cum s-a terminat partida, ultrașii i-au chemat pe jucători în fața peluzei. „Onorați tricoul sau dispăreți!", au urlat fanii radicali. Era doar începutul furiei suporterilor.

Marcelino a cedat în fața terorii ultras

Luni s-au dus direct la conducere. Potrivit RMC Sport, au fost trei sferturi de oră extreme, un monolog al lui Rachid Zeroual, șeful facțiunii South Winners, care a denunțat politica președintelui Pablo Longoria, transferurile, schimbările dese de antrenori, acuzându-l și de „practici dubioase", inclusiv la academia de juniori a clubului.

Zeroual a cerut demisia a patru conducători: Longoria, directorul sportiv Javier Ribalta, directorul administrativ și financiar Stephane Tessier și directorul general Pedro Iriondo. Și a trecut la amenințări.

În fața terorii ultras, Marcelino a cedat. I-a anunțat pe jucători că a demisionat. Nu mai vrea să continue în asemenea condiții.

Marcelino va fi înlocuit cu Jean-Pierre Papin

În locul spaniolului vine legendarul Jean-Pierre Papin, interimar. El va sta pe bancă joi, împotriva lui Ajax, în Europa League. Și duminică, la Paris, în „Clasicul" Ligue 1 cu PSG.

9puncte a câștigat Marseille cu Marcelino în primele cinci etape de Ligue 1: două victorii și trei egaluri

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Frații Hazard s-ar putea reuni ca adversari în campionatul Belgiei: toți trei la echipe diferite din Bruxelles » De cine depinde totul

Manchester United, îngrijorată de implicarea agentului lui Ten Hag în politica de transferuri a clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
GeorgePhoenix59
GeorgePhoenix59  •  19 Septembrie 2023, 20:21

Cam stiu ce le poate capul,suporterilor de la O.M. ! Sper ca nici Kovacs sa nu scape de furia lor ! Au pierdut grupele C***din cauza acestuia !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează