INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Catalanii anunță o trădare în Spania » Superstarul lui Real Madrid ar fi semnat un precontract cu Barcelona

Marco Asensio și Toni Kroos/ foto Imago Images
Marco Asensio și Toni Kroos/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2022 13:29 / Actualizat luni, 26 septembrie 2022 14:08

Barcelona ar fi ajuns la un acord cu Marco Asensio (26 de ani), mijlocașul dreapta de la Real Madrid.

Spaniolul ar rămâne liber de contract în vară, atunci când actuala înțelegere cu Real Madrid va expira. Barcelona l-ar fi convins să vină pe Camp Nou, iar acesta ar fi semnat un precontract. Înțelegerea s-ar întinde pe 4 ani, din vara lui 2023, potrivit catalanilor de la RAC1.

Veste proastă pentru România: UEFA abandonează proiectul cu 32 de echipe pentru Euro 2028. Cine s-a opus
EURO 2028
Veste proastă pentru România: UEFA abandonează proiectul cu 32 de echipe pentru Euro 2028. Cine s-a opus

Asensio s-ar fi înțeles cu Barcelona

Asensio a devenit rezervă în acest sezon la Real Madrid și nu a semnat prelungirea contractului scadent în vara anului viitor. După ce a tatonat terenul, se pare că Barcelona a trecut la fapte. Catalanii au anunțat că trupa „blaugrana” ar fi semnat cu precontract cu Asensio, care evoluează pentru „albi” din 2015.

Jorge Mendes, impresarul lui Asensio și bun prieten cu Joan Laporta, ar fi factorul decisiv în realizarea transferului lui Asensio de la Real Madrid la Barcelona.

În acest sezon, internaționalul spaniol a bifat doar 4 meciuri pentru Real Madrid: două în La Liga și două în Champions League. El a reușit să marcheze un singur gol, în victoria cu Leipzig din Liga Campionilor, scor 2-0.

3 Champions Legue și 3 La Ligaa câștigat Marco Asensio la Real Madrid

Sandra Garal, enervată de zvonurile unui posibil transfer al lui Asensio la Barcelona

Aflat în cantonamentul Spaniei, Asensio a fost întrebat despre un posibil transfer la Barcelona. „Nu am luat asta în considerare, nu m-am gândit, așa că nu știu, nu pot oferi un răspuns acum”, a răspuns spaniolul.

Declarația lui Asensio i-a făcut pe fani să creadă tot mai mult într-un posibil transfer, lucru care a enervat-o pe Sandra Garal, iubita mijlocașului. „Cineva o să citească sau o să urmărească interviul integral sau o să continue să manipuleze titluri? Întreb”, a scris aceasta pe Instagram.

+18 FOTO

Asensio ar fi primul jucător transferat pe axa Madrid - Barcelona în ultimii 26 de ani

Dacă acest transfer s-ar realiza, Asensio ar deveni al patrulea fotbalist din istorie care se transferă direct de la Real Madrid la rivala Barcelona. Doar Jose Canal, în 1946, Lucien Muller, în 1965, și Luis Enrique, în 1996 au mai făcut-o.

De asemenea, internaționalul spaniol ar urma să intre pe o listă exclusivistă cu fotbaliști care au evoluat pentru cele două mari rivale, precum Gheorghe Hagi, Ronaldo Nazario sau Luis Figo.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Explicațiile lui Didier Deschamps după înfrângerea Franței cu Danemarca: „Nu voi căuta scuze”

Kovacs, arbitru la eșecul neașteptat al Franței + Insulele Feroe, surpriza serii în Liga Națiunilor » Toate rezultatele

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
fibra
fibra  •  27 Septembrie 2022, 12:21

Nu e nici o tradare sunt profesionisti si gata.

lapusneanul
lapusneanul  •  26 Septembrie 2022, 19:51
Postat de mandela pe 26 Septembrie 2022, 17:30

Asensio e liber de contract si, sincer, nu vad logica Barcelonei, daca stirea chiar ar fi adevarata. Pe aceeasi pozitie, ii au, deja pe Rafinha si Dembele, ambii proaspat contractati + Ferran Torres care a jucat frecvent pe aceeasi pozitie.

sefu, asensio e mijlocas, cei enumerati de tine sunt atacanti de banda...

mandela
mandela  •  26 Septembrie 2022, 17:30

Asensio e liber de contract si, sincer, nu vad logica Barcelonei, daca stirea chiar ar fi adevarata. Pe aceeasi pozitie, ii au, deja pe Rafinha si Dembele, ambii proaspat contractati + Ferran Torres care a jucat frecvent pe aceeasi pozitie.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează