INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Marco Verratti, jefuit în vacanța din Ibiza » Daunele se ridică la peste 3 milioane de euro

Marco Verratti
Foto: Imago
Marco Verratti Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2022 12:48 / Actualizat marti, 28 iunie 2022 13:13

Marco Verratti (29 de ani), mijlocașul celor de la PSG, a avut parte de o vacanță de coșmar, după ce italianul a fost jefuit în Ibiza.

Aflat în vacanță alături de iubită și prieteni în celebra insulă care aparține de Spania, Verratti a închiriat deținută chiar de legendarul fotbalist Ronaldo Nazario, actual președinte la Real Valladoid.

Potrivit Calciomercato care citează agenția spaniolă EFE, acest lucru nu i-a împiedicat pe hoți, care au spart locuința și au plecat cu bani și bijuterii în valoare de 3 milioane de euro. 

Potrivit reconstrucției polițiștilor,la momentul furtului, în vilă nu se afla nimeni, iar vila nu prezintă semne de intrare forțată.

Nu e singurul fotbalist jefuit în Spania

În aprilie, Shkodran Mustafi (30 de ani), fotbalist la Levante era și el victima unui furt în timp ce era în propria sa casă. 

Fostul fundaș al lui Arsenal dormea într-o încăpere de la etajul clădirii din Betera, localitate situată la 12 kilometri de Valencia, în momentul în care trei bărbați au pătruns în casă și au furat bunuri în valoare de aproape un milion de euro.

Mirror scria că cei trei au intrat printr-un balcon în care au ajuns de pe un teren de golf alăturat. S-a estimat că hoții au stat în casă 30 de minute. Ei au luat bani, bijuterii, ceasuri și genți, după care, în momentul în care fotbalistul a fost alertat cu privire la prezența lor, au fugit.

În ultimele luni, mai mulți fotbaliști au fost victimele hoților, care le-au furat bunuri importante din case. Karim Benzema, Victor Lidelof, Joao Cancelo, Angel Di Maria, Reece James, Gabriel Magalhaes sau Marquinhos au avut de suferit de pe urma prădătorilor.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Patrick Kluivert acuză, după ce a fost dat afară de la Barcelona: „Laporta a vrut o cunoștință de-ale lui în locul meu. Nu am primit explicații”
SPANIA
Patrick Kluivert acuză, după ce a fost dat afară de la Barcelona: „Laporta a vrut o cunoștință de-ale lui în locul meu. Nu am primit explicații”
Barcelona se gândește s-o dea în judecată pe AS Roma » Ce i-a deranjat pe catalani
BARCELONA
Barcelona se gândește s-o dea în judecată pe AS Roma » Ce i-a deranjat pe catalani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close