INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Bătăi de cap pentru Pochettino » Un star, OUT 4 săptămâni de la PSG + Mbappe are și el probleme: „Detalii în 48 de ore”

Marco Verratti (28 de ani) a suferit o o leziune a muşchilor oblici și va fi indisponibil cel puțin patru săptămâni de la PSG.
Marco Verratti (28 de ani) a suferit o o leziune a muşchilor oblici și va fi indisponibil cel puțin patru săptămâni de la PSG.

Articol de GSP - Publicat marti, 26 octombrie 2021 20:16 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 15:30

Marco Verratti (28 de ani) a suferit o o leziune a muşchilor oblici și va fi indisponibil cel puțin patru săptămâni de la PSG. 

Marco Verratti s-a accidentat în remiza obținută de PSG duminică pe terenul rivalei Marseille, scor 0-0. Într-un comunicat oficial, clubul din capitala Franței anunță că mijlocașul italian va fi indisponibil aproximativ o lună.

Mauricio Pochettino nu îl va putea folosi pe Marco Verratti în mai multe meciuri tari. Primul este în week-end, contra campioanei Lille. Va mai rata sigur disputele cu Leipzig, din Liga Campionilor, cu Bordeaux și Nantes din Ligue 1. Cel mai probabil nu va fi recuperat nici pentru derby-ul din Champions League, de pe terenul lui Manchester City.

Probleme și pentru Mbappe. Ramos, tot indisponibil

Lista accidentaților de la PSG este una lungă. Într-un comunicat oficial, clubul parizian a informat că Mbappe „este victima unei infecții la ureche” și că mai multe detalii vor fi oferite în următoarele 48 de ore, după investigații amănunțite.

În ceea ce îl privește pe Sergio Ramos, fundașul adus de la Real Madrid, dar care încă nu a debutat, PSG spune: „Recuperarea lui merge bine. Se va alătura grupului săptămâna viitoare”. Nici Leandro Paredes nu este complet recuperat, după o accidentare suferită la cap.

PSG este lider detașat în Ligue 1. Are 28 de puncte, 7 mai mult decât urmăritoare Lens. Vicecampioana Franței este prima și în grupa din Liga Campionilor, cu 7 puncte, unul peste Manchester City și 3 peste Club Brugge.

Pochettino: „Messi s-a integrat complet”

„Leo strălucește de unul singur. Este un jucător care a strălucit la Barcelona, strălucește la echipa națională a Argentinei și la PSG. S-a integrat complet. Este un jucător cu o inteligență mare și cu abilitatea de a se adapta la un nivel de top. Este mai calm, după lunile petrecute aici. Suntem satisfăcuți și fericiți, iar el este foarte fericit să fie în Paris”, spunea recent Mauricio Pochettino, antrenorul de la PSG.

VIDEO Cele mai bune momente ale lui Marco Verratti în sezonul 2020/2021

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Curățenie la echipa lui Moruțan și Cicâldău » Decizia radicală transmisă de Fatih Terim către conducerea lui Galatasaray

Veste proastă pentru Rădoi: Mitriță are ruptură și ratează meciul cu Islanda!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mishu_74
mishu_74  •  29 Octombrie 2021, 14:33

''Vicecampioana Franței este prima și în grupa din Liga Campionilor, cu 7 puncte, unul peste PSG și 3 peste Club Brugge.'' Bravo bah, jurnalistii lu' peste! :) Pai voi acuma spuneti ca PSG s-a calificat cu doua echipe in aceeasi grupa? Bine ca n-ati asteptat sa se termine sezonul de liga si sa ne ziceti abia dupa aceea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează