INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȚARA GALILOR - ANGLIA 0-3

Tulburător! Cui i-a dedicat Marcus Rashford golurile marcate în poarta galezilor

Marcus Rashford, ales omul meciului. FOTO: Instagram @marcusrashford
Marcus Rashford, ales omul meciului. FOTO: Instagram @marcusrashford

Articol de - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022 14:17 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2022 14:39

Marcus Rashford (25 de ani) e un obișnuit al golurilor cu o semnificație aparte. Titularizat de selecționerul Gareth Southgate, atacantul Angliei a deschis și a închis tabela în meciul contra Țării Galilor, scor 3-0, dedicând reușitele unui fost prieten. 

După ce a transformat impecabil o lovitură liberă de la marginea careului, jucătorul lui Manchester United a îngenuncheat și a privit apoi către ceruri în memoria unui fost bun prieten care se stinsese din viață în urmă cu două zile. Garfield Hayward trecuse printr-o lungă suferință, pierzând duminică lupta cu cancerul.

Rashford i-a dedicat reușitele unui fost prieten. Îl cunoștea și Southgate

„Din nefericire, mi-am pierdut un amic acum câteva zile. Întotdeauna a fost un mare susținător al meu. A fost o persoană minunată și chiar sunt mândru că l-am cunoscut”, a rememorat Rashford. 

„A fost o provocare pentru el. Am fost și eu și l-am întâlnit în vară, am avut o lungă discuție cu el și avea foarte clar în minte ceea ce trebuie să facă. N-am știut că a murit până când nu m-a anunțat Marcus despre trista veste”, a declarat Southgate după victoria concludentă (3-0) care a calificat naționala Albionului în „optimi”, unde va înfrunta mai departe Senegalul.

Rashford: „«Optimi»”, suntem gata!”

Rashford a fost marți seară la primul meci în formula de start pentru „Three Lions” și a reușit al treilea gol la acest turneu final, după cel cu Iranul. 

„Putea chiar să marcheze un hat-trick, cu ocazia pe care a risipit-o în prima repriză și apoi cu oportunitatea din finalul partidei. Dar, oricum, a fost o seară excelentă pentru el și e extraordinar să-l avem în echipă”, a concluzionat selecționerul. „«Optimi», suntem gata, venim!”, este mesajul postat pe Instagram de Marcus sub poza cu bucuria generală a colegilor.

Tulburător! Cui i-a dedicat Marcus Rashford golurile marcate în poarta galezilor
Ales omul meciului, Rashford a fost felicitat și de iubita lui, Lucia Loi: „Pentru astfel de momente joc fotbal”. FOTO: Instagram @marcusrashford

VIDEO. Spectacolul organizat pe stadion înainte de SUA - Iran

Mai multe știri despre Campionatul Mondial:

Pariurile pentru omul meciului au fost sistate de teama unor aranjamente

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close