INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Englezii au stabilit reguli clare: turiștii stau 14 zile în izolare! Ce se întâmplă cu fotbaliștii și piloții de Formula 1

Britanicii vor obliga turiștii să rămână două săptămâni la izolare la intrarea în țară // Sursă foto: Getty
Britanicii vor obliga turiștii să rămână două săptămâni la izolare la intrarea în țară // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat luni, 11 mai 2020 13:28

Britanicii vor obliga turiștii să rămână două săptămâni la izolare la intrarea în țară. Nu și echipele de fotbal! Jucătorii vor intra în carantină doar dacă au coronavirus.

Pentru a evita al doilea val de coronavirus, autoritățile de la Londra vor aplica un protocol riguros pentru cei care intră în Marea Britanie. Toți turiștii vor fi obligați la două săptămâni de carantină în această vară. Fotbaliștii fac excepție.Realizând că restartul cupelor europene va fi imposibil în asemenea condiții, și pentru echipele insulare, și pentru cele străine, jucătorii, antrenorii și oficialii lor nu vor fi supuși unui asemenea regim. Nu vor sta 15 zile departe de teren, dar testele vor fi foarte severe. Și cine va fi depistat pozitiv va fi trimis imediat la izolare. 

La fel și-n Formula 1

La fel se va întâmpla și în cazul piloților de Formula 1 (cursa de la Silverstone e programată pe 19 iulie), potrivit The Sun.Guvernul se teme însă de nerespectarea regulilor, avându-l exemplu pe Kyle Walker, fundașul lui Manchester City care a încălcat în repetate rânduri perioada de izolare. „Nu aș putea garanta nimic pentru Walker", s-a plâns un oficial britanic.Englezii vor reîncepe Premier League în iunie, probabil cu meciuri pe teren neutru, însă fără spectatori. Cluburile fiind avertizate că este posibil să joace fără fani până când va fi descoperit un vaccin anticoronavirus. 

VIDEO: Totul despre Borussia Dortmund - Schalke, primul mare derby de după pandemie

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

La Liga, aproape de reluare: 35 de zile de fotbal fără pauză! + protocol strict împotriva coronavirusului! „Teste înainte de fiecare partidă”

Christian Eriksen vorbește despre coșmarul izolării: închis două luni în cantonamentul lui Inter și prins de poliție fără declarație!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează