CAMPIONATE  ·  TRANSFERURI

Marea farsă » Berbatov s-a înţeles cu Fiorentina, a fost deturnat de Juve şi a semnat cu Fulham!

Dimitar Berbatov a fost curtat de cluburi pînă în ultimul moment.
Dimitar Berbatov a fost curtat de cluburi pînă în ultimul moment.

Articol de — Vineri, 31 August 2012, 00:00

La 31 de ani, atacantul bulgar era aşteptat la Florenţa să semneze contractul. Dar n-a mai părăsit Anglia. De la Man. United, s-a oprit la Londra, pentru 4 milioane de euro.

Fiorentina e dezgustată de ce s-a întîmplat. Man. United acceptase transferul, bătuse palma cu Dimităr Berbatov miercuri, îi plătise inclusiv călătoria spre Italia.

Bulgarul în vîrstă de 31 de ani, din 2008 pe Old Trafford, dar care devenise ultima rezervă în ochii lui Alex Ferguson, nu mai trebuia decît să se îmbarce în cursa de Florenţa şi să semneze contractul cu gruparea viola. "Eram convinşi că e în avion alături de impresarul său. Ne-a păcălit", au mărturisit oficialii peninsulari.

Soţia: "Nu mai plec din Anglia"
Ce s-a întîmplat: Juventus, şi în ea în căutarea unui atacant, a aflat de înţelegerea Berbatov - Fiorentina şi a încercat să-l deturneze. "Numai că n-a reuşit decît să-l arunce într-o mare confuzie", explică jurnaliştii britanici. Iar pe acest fond de nelinişte, soţia lui Dimităr i-a zis foarte clar: "Nu mai vreau să plecăm din Anglia. Eu nu mai merg nicăieri, nici la Florenţa, nici la Torino!".

Berbatov i-a refuzat pe juventini, nu i-a mai sunat pe florentini, căutîndu-l pe Martin Jol, managerul lui Fulham şi fostul său antrenor de la Tottenham, pentru a-l anunţa că e de acord cu oferta clubului său.

Iar bulgarul plecat de la Manchester s-a întors în aer :) în drum spre Italia şi a aterizat tot în Anglia. La Londra.

Are şi Juve vîrf
Juventus l-a ratat pe Berbatov, dar l-a luat pe danezul Nicklas Bendtner. Sub contract pînă în 2014 cu Arsenal, dar împrumutat sezonul trecut la Sunderland, atacantul danez va juca un an la Torino. Împrumut cu opţiune de cumpărare pentru bianconeri, la 6 milioane de euro.

5 milioane de euro va fi salariul anual al lui Dimităr Berbatov la Fulham

"Sîntem fericiţi că Berbatov n-a ajuns la Fiorentina, chiar dacă e un mare jucător. Nu merită să reprezinte Florenţa. Iar unele cluburi arogante şi fără respect distrug tot ce înseamnă onestitate şi fair-play" (Comunicatul Fiorentinei)Doi frați sunt ultimii condamnați la moarte din Europa. Ireal ce i-au făcut profesoarei lor! „Când judecătorul a citit verdictul, toată lumea a aplaudat„

Libertatea

Comentarii (2)

phenomeno1709  •  31 August 2012, 12:08

Juventus a demonstrat ca nu este adepta a fair-play-ului, la ce atacanti are in lot si la ei berbatov ar fi fost ultima optiune, dar nu se pot abtine de la anumite practici...fiorentina trata si cu danezul care acum este in curtea torinezilor!

supersolo  •  31 August 2012, 11:26

Mda ...se intampla si la case mai mari...goana dupa jucatori valorosi nu are scrupule si nici limite...Fiorentina trebuia sa impuna in contract o clauza care sa oblige prezenta lui Berbatov ...pe de alta parte Fiorentina nu sta intr-un jucator de 33 de ani...

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - St. Pauli

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Greuther Furth - Sandhausen

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Freiburg - Monchengladbach

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×