INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERVIU

Marele Gabriel Batistuta explică de ce a refuzat Real Madrid și AC Milan: „Aș fi marcat 200 de goluri, dar m-aș fi plictisit”

Gabriel Batistuta, pe vremea când juca la Fiorentina // FOTO: Guliver/Getty Images
Gabriel Batistuta, pe vremea când juca la Fiorentina // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2019 12:58

Gabriel Batistuta, 50 de ani,  fostul star al naționalei Argentinei și al Fiorentinei, a explicat într-un interviu motivul pentru care nu a dorit niciodată să evolueze la echipe de top precum Real Madrid sau AC Milan, deși a beneficiat de numeroase oferte din partea coloșilor din fotbal.

„Am primit multe oferte de la Real, Manchester United sau AC Milan, dar am preferat liniștea de rămâne și de a juca la Fiorentina. Dacă mergeam la Madrid, aș fi marcat mai mult de 200 de goluri, dar m-aș fi plictisit. Același lucru s-ar fi întâmplat și la AC Milan.

Chiar dacă nu am câștigat niciodată un trofeu important, mă consider un învingător pentru că am ajutat-o pe Fiorentina să se dueleze cu adversarii de top”, a declarat Gabriel Batistuta în AS. 

„Niciodată nu am fost încântat de postura de a fi vedeta unei echipe, centrul atenției. Asta înseamnă că-ți asumi o responsabilitate suplimentară” Gabriel Batistuta

Gabriel Batistuta, care pe 1 februarie a împlinit 50 de ani, a jucat de-a lungul carierei la Newell's Old Boys, River Plate, Boca Juniors, Fiorentina, AS Roma, Inter Milano și Al-Arabi. Batisuta a fost o adevărată legendă în naționala Argentinei, pentru care a reușit 54 de goluri în 77 de apariții.

203 goluriîn 331 de apariții a reușit Gabriel Batistuta la Fiorentina, pentru care a evoluat între 1991 și 2002

Vezi și: Au ieșit la iveală detalii ascunse în ultimele două decenii » Motivul pentru care Jupp Heynckes a fost dat afară de Real Madrid: „Sunt niște fii de târfă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1783592008596222
Marcel Bodea  •  26 Februarie 2019, 19:19

Cel mai bun atacant din toate timpurile, un adevărat exemplu pt generațiile de azi care urmăresc doar salariile colosale dar nu au nici jumătate din valoarea lui Batigol!Cat ar fi valorat azi?Nu cred ca și-l putea permite vreun club!Un jucător complet te incanta să îl privești, magnific!

bertino
bertino  •  26 Februarie 2019, 16:16

Un jucator realmente fabulos. Oare cate sute de milioane de euro ar fi valorat azi ? Cand un portar precup pulifriciul de la Chelsea a fost cumparat cu 90 milioane EUR, Batistuta oare cat ar fi putut valora

alexzece
alexzece  •  26 Februarie 2019, 15:10

Ce caractere frumoase erau candva in fotbal si ce *** *** salajluiesc acum...Doamne, ce generatie ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează