INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Marele Pele, atac la Messi: "Nu se poate compara cu mine. Maradona a fost mult mai bun decât el"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 16:59

Brazilianul Pele (78 de ani) crede că Leo Messi nu poate fi comparat cu el sau cu Diego Armando Maradona. 

"Pentru mine, Maradona a fost unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am văzut. Dacă mă întrebați dacă a fost mai bun decât Messi? A fost. Mult mai bun. Buni au fost și Beckenbauer, Cruyff. Jucători excelenți.

Nu cred că eu pot fi comparat cu Messi. Eu loveam mingea cu ambele picioare, aveam un joc de cap excelent. El folosește doar stângul", a declarat Pele conform The Sun. 

În finalul interviului, Pele a scos în evidență talentul lui Neymar.

"Este dificil de apărat Neymar pentru toate lucrurile pe care le face în afara fotbalului. Am vorbit cu el, i-am spus că fotbalul este tot ce are. A avut ghinion că echipa nu a câștigat Cupa Mondială și asta l-a marcat", a afirmat Pele.

"Am fost de două ori cu el în Europa, am conversat și i-am explicat: «În fotbal, Dumnezeu îți dă talentul, dar ca să-l pui în valoare este complicat». Cred că Neymar este un jucător mai bun decât Mbappe, dar în Europa toată lumea vorbește de francez", a adăugat Pele. 

Vezi și: 

PSG dă lovitura! Campioana Franței, acord pentru transferul jucătorului dorit și de Barcelona

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
127939151042796
Marcello Kazan  •  08 Decembrie 2018, 06:18

Sa fie clar: I-am vazut jucind pe toti trei si poat spune ca "marele" Pele NU ar fi putut sta in fata lui Maradona !!!... Ce putea face Maradona cind era in zi buna, Pele NICI NU VISA !!!... In ceeace-l priveste pe Leon Messi, ce se mai poate spune... Considerind NIVELUL LA CARE JOACA DECIND A DEVENIT TITULAR LA BARCELONA, mai bine de 15 ani, se poate spune Messi E DE PE ALTA PLANETA... Pele daca n-ar mai vorbi si nu s-ar mai auto declara cel mai mare din toata istoria TRECUTA SI VIITOARE a fotbalui, lumea i-ar pastra amintirea unui fotbalist cu un CARACTER INFECT dar de un nivel excelent... fara sa fie peste nivelul lui Luca Modrici caruia i s-a "oferit" balonul de aur...

924344167623277
Dan Ivan  •  08 Decembrie 2018, 01:10

Ce sa caute un brazilian in europa pe vremea lui pele,bai istoria fotbalului?fiecare in tara lui,pana si francezii erau albi la ei acasa.

1445335148876067
Mihai Dorobantu  •  07 Decembrie 2018, 21:52

Cand nu joci in Europa si joci prin Brazilia poti fi fenomen. In Europa iti arati valoarea si cred ca Pele nu prea facea mare lucru. Ronaldinio si Messi numero uno.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează