INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Mario Balotelli, discurs inspirațional după declanșarea pandemiei de coronavirus: „O să vin și o să vă plesnesc” » Gluma la adresa lui Juventus

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 21:39

Atacantul italian Mario Balotelli (29 de ani), în prezent la Brescia, își îndeamnă conaționalii să rămână în carantină la domiciliu pentru a lupta împotriva pandemiei de coronavirus.

Italia este cea mai afectată țară europeană, cu peste 15.000 de cazuri și 1.000 de morți din cauza COVID-19. Balotelli, un fotbalist excentric, recunoscut mai degrabă pentru diferite gafe comise de-a lungul anilor, a ținut un discurs exemplar prin intermediul Instagramului. 

„Trebuie să stăm în case, oameni buni. Încă nu înțelegem cât de severă este problema. Chiar îmi lipsește fotbalul, dar trebuie să fim cumpătați. Dacă nu faceți asta, o să vin și o să vă plesnesc.

Sincer, chiar sper ca Serie A să nu se reia până nu dispar toate cazurile. Sunt atât de nervos. Spun de mult timp să oprim meciurile, dar am primit doar injurii la schimb, nimeni nu m-a ascultat. Dacă se termină acum campionatul, propun ca nicio echipă să nu retrogradeze. Să vină primele două formații din Serie B, iar anul viitor să fie o ligă cu 22 de echipe”, a spus Balotelli. 

Balotelli, glume pe seama lui Juventus

Serie A este întreruptă în acest moment, cu orizontul reluării destul de îndepărtat. Federația italiană are în vizor mai multe variante în cazul în care etapele rămase nu vor putea fi disputate. Printre ele se numără și înghețarea clasamentului în forma actuală.

Balotelli a glumit pe seama acestui lucru: „Au așteptat până a ajuns Juventus pe primul loc și abia după asta l-au oprit”.

+27 FOTO

Sportul mondial, afectat de coronavirus

1. EURO 2020 ar putea fi amânatcu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia ar fi discutată de președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 

2. Champions League și Europa League ar putea fi următoarele competiții suspendate imediat de conducerea fotbalului european, scrie Marca.  

3. Rugani,jucătorul lui Juventus, a fost diagnosticat cu coronavirus, după ce în urmă cu trei zile a stat alături de Ronaldo și ceilalți colegi la meciul cu Inter Milano. Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce la Torino și intră în carantină. Cum arată poza care înspăimântă Juventus, aici 

4. Indian Wells 2020,primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului.Autoritățile au anunțat că și Miami, turneul imediat următor pe teren american, a fost anulat 

5.Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19.„Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 

6.Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (1)
sergiu37
sergiu37  •  13 Martie 2020, 09:04

Ușor de zis pentru el, când echipa lui e pe ultimul loc, la vreo 10 puncte de salvare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează