INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Rămas fără echipă la 33 de ani, Mario Balotelli a semnat cu fosta adversară a CFR-ului

Mario Balotelli se întoarce în Turcia. Foto: Imago Images
Mario Balotelli se întoarce în Turcia. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2023 18:22 / Actualizat vineri, 15 septembrie 2023 18:22

Mario Balotelli (33 de ani) și-a reziliat de comun acord contractul cu FC Sion, echipă retrogradată în a doua ligă elvețiană. S-a înțeles cu Adana Demirspor, chiar clubul de la care plecase în vara lui 2022, și a semnat un contract valabil un an, cu opțiune de prelungire pentru încă unul. 

Mario Balotelli este gata de o nouă provocare. Atacantul italian și-a încheiat aventura în Elveția, unde n-a mai jucat deloc după retrogradarea în liga secundă, și a revenit în Turcia.

După Ianis Hagi, Deportivo Alaves a forțat un transfer din Superligă: „Se va vinde pe bani grei!”
MERCATO
După Ianis Hagi, Deportivo Alaves a forțat un transfer din Superligă: „Se va vinde pe bani grei!”

Mario Balotelli a semnat cu Adana Demirspor

Atacantul italian de 33 de ani și-a reziliat angajamentul cu FC Sion (mai avea un sezon de contract), care îl cumpărase cu 2,62 milioane de euro în iulie 2022, și a semnat cu Adana Demirspor, echipa care a eliminat-o pe CFR Cluj din preliminariile Conference League, un contract 1+1. Este chiar clubul de unde plecase în Elveția!

Antrenorul Didier Tholot nu l-a mai inclus în planurile sale și SuperMario nu a mai prins nici banca de rezerve în acest campionat. Patronul Christian Constantin, cu care jucătorul se certase în ultima vreme, se temea că nu va scăpa de italian până la iarnă și va trebui să suporte mai departe salariul uriaș de 2,8 milioane de euro. 

Cotidianul Blick a anunțat astăzi despărțirea de Balotelli, care nu marcase decât 6 goluri în 18 partide la Sion, cota lui pe transfermarkt.de scăzând vertiginos până la 1,5 milioane de euro. „Capitolul Balotelli s-a terminat îngrozitor. Sion a scăpat de o mare cheltuială”, a scris sursa citată.

19 goluriși 7 assisturi a reușit Mario Balotelli în sezonul 2021-2022 în 35 de meciuri la Adana Demirspor

Demirspor îl aduce gratis înapoi pe Mario Balotelli

Adana Demirspor a profitat imediat de ocazie și l-a contactat pe internaționalul azzurro, oferindu-i o înțelegere până în iunie 2025. 

Ar fi al 11-lea club din cariera de profesionist a lui Balotelli, ce speră ca prin evoluțiile din actuala stagiune să-l facă pe selecționerul Luciano Spalletti să-l recheme la națională și să ajungă la Euro 2024. Au trecut cinci ani de când SuperMario n-a mai fost convocat.

Citește și:

S-a format la Barcelona și la Real Madrid, iar acum a fost prezentat în Superliga

E sigur! Pe ce stadion joacă Dinamo cu Farul + câte bilete s-au vândut pentru meciul cu FCU Craiova

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  15 Septembrie 2023, 19:21

Balotelli are aceeasi valoare de piata ca Miculescu. Care o fi mai bun?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează