INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Mario Jardel recunoaște dependența de droguri: „Consumam cocaină cu regularitate”

Mario Jardel
(foto: Guliver/Getty Images)
Mario Jardel (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iunie 2019 13:00

Mario Jardel (45 de ani) a avut o carieră impresionantă în Europa, la echipe precum FC Porto, Galatasary sau Sporting.

Acum, la 7 ani distanță de la retragerea sa, brazilianul a mărturisit pentru canalul de Youtube Pilhado că era dependent de consumul de substanțe interzise.

„Am intrat în această lume din curiozitate, când jucam pentru cluburile din Europa. Am întâlnit câțiva oameni care mi-au oferit droguri și am început să consum regulat în timpul vacanțelor, deoarece în timpul sezonului aveam controale antidoping.

Drogurile sunt una dintre problemele lumii fotbalului. Jucătorii au foarte mulți bani și există multe capcane, prietenii, tentații și curiozități”, a spus Jardel pentru sursa citată.

2 Ghete de Aura câștigat Mario Jardel

Acum, fostul atacant a depășit situația dificilă: „Nu mai consum nimic. Am scăpat de această dependență cu ajutorul soției mele, ea a fost lângă mine în cele mai grele momente, a mers cu mine la toate evenimentele, pentru că acolo e cel mai ușor să cazi în capcană, mai ales când și bei ceva. Acum vreau doar să fiu un bun exemplu pentru copiii mei și pentru alți tineri, pentru ca ei să nu facă aceleași greșeli făcute de mine”.

216 goluriîn 419 meciuri la echipele de club a adunat Jardel în cariera sa

1 golîn 10 partide la naționala Braziliei a marcat Jardel

Jardel a fost coleg cu Gică Popescu și Gheorghe Hagi la Galatasaray în sezonul 2000/2001, atunci când Mircea Lucescu a fost antrenorul turcilor.

De-a lungul carierei, Jardel a schimbat 18 echipe: Vasco da Gama, Gremio, Porto, Galatasaray, Sporting, Bolton Wanderers, Ancona, Newell's Old Boys, Goias, Beira-Mar, Anorthosis Famagusta, Newcastle Jets, Criciúma, Ferroviário, América, Flamengo, Cherno More, Rio Negro

 * știre de Alexandru Barbu

Citește și:

Francesco Totti a plecat de la AS Roma » Se anunță un război total între fani și patronul Pallota: „Toată lumea pleacă, emblemele rămân!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează