INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA

Francesco Totti a plecat de la AS Roma » Se anunță un război total între fani și patronul Pallota: „Toată lumea pleacă, emblemele rămân!”

Totti și-a anunțat plecarea într-o conferință de presă incendiară FOTO: Reuters
Totti și-a anunțat plecarea într-o conferință de presă incendiară FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iunie 2019 17:19

Francesco Totti (42 de ani), legenda celor de la AS Roma, a părăsit astăzi postul pe care îl deținea în managementului clubului. Fostul mare golgeter italian dă vina pe patronul James Pallotta.

Anunțul făcut de fostul căpitan al romanilor dinamitează relația dintre fani și patronul american, una șubredă oricum. Totti reclamă că în cei doi ani petrecuți în funcția de director tehnic nu a fost deloc implicat în luarea deciziilor privind viitorul clubului.

„Nu am avut nicio clipă șansa să mă exprim. Nu m-au implicat niciodată în discuții. Am înțeles că poate așa se întâmplă în primul an, dar acum m-am convins că au făcut-o intenționat. Știau de dorința mea de a oferi totul echipei, dar nu au avut nevoie de mine. M-au îndepărtat! Este o zi pe care nu speram să o trăiesc vreodată”, a declarat Totti într-o conferință de presă susținută astăzi.

Totti: „Emblemele nu pleacă niciodată!”

Plecarea lui Totti vine la doar două luni distanță după ce fostul căpitan Daniele de Rossi (35 de ani) a anunțat, cu lacrimi în ochi, că Roma a decis să nu îi prelungească înțelegerea. Totti crede că totul face parte dintr-un plan bine ticluit al patronilor din SUA.

Concluzia lui Totti a fost una pe care fanii o vor folosi cu siguranță în războiul pe care îl anunță: „Președinții vin și pleacă, antrenorii și jucătorii la fel. Emblemele însă rămân pentru totdeauna!”.

619 meciuri și 250 de goluri are Totti pentru AS Roma în Serie A

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cutremurător! Fostul fotbalist crescut la Real Madrid, capul rețelei de meciuri trucate din Spania, a amenințat două femei: „Vă luăm gâtul şi nu-mi pasă de copiii voştri. Vă ucidem fără milă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close