INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Mario Jardel, jefuit! Fostul mare atacant a rămas fără cele mai importante trofee: „Reprezintă povestea mea, ajutați-mă”

Mario Jardel, alături de Raul, în 1999 // foto: Instagram @ mariojardelofficial
Mario Jardel, alături de Raul, în 1999 // foto: Instagram @ mariojardelofficial

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 14:31 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 14:56

Fostul mare atacant brazilian Mario Jardel (47 de ani) a dezvăluit că cele două Ghete de Aur pe care le-a obținut în timpul carierei de fotbalist i-au fost furate. 

Miercuri, fostul mare atacant a denunțat furtul pe contul personal de Instagram. Trofeele au fost furate din casa lui Jardel din Fortaleza, Brazilia.  

Mario Jardel, jefuit! A rămas fără Ghetele de Aur

„În această dimineață am oprit acasă, am mers în camera trofeelor și am văzut că mi-au fost furate cele mai valoroase lucruri din carieră, cele două Ghete de Aur, una de argint și una de bronz”, a scris Jardel, care a menționat că premiile au o valoare sentimentală uriașă pentru el, mult mai importantă decât cea materială. 

Jardel le-a cerut ajutorul fanilor săi: „Trofeele reprezintă povestea mea și au o valoare sentimentală”.

Jardel s-a comparat cu Robert Lewandowski: „Ce face el acum, eu am făcut 6 sau 7 ani la rând!”

Mario Jardel consideră că este unic. Acesta nu acceptă comparații nici măcar cu Robert Lewandowksi, unul dintre cele mai bune vârfuri ale actualei generații.

„Nimeni nu mi se aseamănă, nu. Am intrat în istorie, sunt unic. O spun cu umilință. Lewandowski este un fotbalist care marchează 45 sau 60 de goluri într-un an. Ce face el eu am făcut pentru 6 sau 7 ani la rând. 

Dacă aș fi jucat acum, aș valora între 150 și 200 de milioane de euro. Sper să găsesc să vând un Jardel!”, a spus brazilianul, citat de as.com, în octombrie 2020. 

Mario Jardel, de două ori „Gheata de Aur” a Europei

Mario Jardel a câștigat de două ori „Gheata de Aur” în cariera sa, în anii 1999 și 2002. În acele sezoane, a înscris 36, respectiv 42 de goluri în campionat. În primul sezon în care a fost cel mai bun golgheter al Europei evolua pentru FC Porto, iar în al doilea pentru Sporting CP, echipe de tradiții ale Portugaliei.

Celalalte echipe importante pentru care Jardel a evoluat sunt Vasco da Gama, Gremio, Galatasaray și Bolton. Brazilianul s-a retras în 2012, de la Rio Negro-AM. În întreaga sa carieră, a reușit să marcheze 370 de goluri, potrivit as.com. 

VIDEO: Mario Jardel, atacant de clasă

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Dennis Man, pe radarul campioanei din Franța! Parma, de neclintit

S-a despărțit de Nice, dar ar putea rămâne în Ligue 1! Echipa din Franța care îl dorește pe Adrian Ursea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează