INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Mario Mandzukic la Los Angeles FC // Maurizio Sarri nu l-a luat în deplasarea de la Fiorentina, iar starul lui Juventus vrea să plece la liderul din MLS!

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 22:34

Atacantul croat Mario Mandzukic (33 de ani) este în tratative cu americanii de la Los Angeles FC.

Mandzukic nu face parte din planurile lui Maurizio Sarri. Vicecampionul mondial nu a fost inclus pe lista pentru grupele Ligii Campionilor și a fost lăsat acasă pentru deplasarea de sâmbătă, cu Fiorentina, în Serie A.

Sky Sport Italia afirmă că plecarea de la Juventus este iminentă, iar cea mai probabil destinație este MLS. Los Angeles FC este liderul conferinței de Vest și formația cu cel mai punctaj din prima ligă.

Dacă va accepta oferta, Mandzukic va face pereche în atac cu mexicanul Carlos Vela, golgeterul competiției, cu 27 de goluri și 15 pase decisive în 29 de meciuri. 

Vezi și: 

Jose Mourinho, impresionat de Cristiano Ronaldo: „E un caz de studiat genetic!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează