INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Cel mai căutat tricolor în această vară » Patru echipe din Serie A se bat pentru transferul lui

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 08 iulie 2022 10:38 / Actualizat vineri, 08 iulie 2022 15:23

Sampdoria, Udinese, Bologna și Torino s-au interesat, pe rând, de Marius Marin, 23 de ani, însă Pisa, clubul la care e legitimat, a anunțat că nu discută oferte sub 5 milioane de euro!

Marius Marin a fost folosit de Edi Iordănescu în patru din cele șase meciuri de când a preluat naționala, lipsind doar la debutul acestuia și în deplasarea din Muntenegru. Nu a jucat atunci, pentru că abia revenise de la echipa de club, ratând promovarea cu Pisa în finala play-off-ului. 

Colegul său, George Pușcaș, s-a întors la Reading după împrumut, dar Marin e ținut pe loc la echipa toscană, chiar dacă evoluțiile sale au atras atenția multor echipe din Serie A. E considerat netransferabil ori un titular la care poate renunța doar în anumite condiții.

Ofertă de 3 milioane pentru Marius Marin. Respinsă!

Prima care s-a interesat de „tricolor” a fost Sampdoria. Genovezii au propus un schimb mai amplu, cu Torregrossa și De Luca pentru Leverbe și Marin. Pisa s-a opus și l-a scos din ecuație pe Marius, negociind separat pentru cei doi jucători. 

Apoi, a intrat pe fir Udinese. Noul său antrenor, Andrea Sottil, fost la Ascoli, l-a remarcat în sezonul trecut și l-ar vrea la echipa friulană. Oferta bianconerilor, 3 milioane de euro, exact cât este cota actuală de piață pe Transfermarkt, a fost considerată insuficientă. Conducerea Pisei a răspuns că nu va discuta o eventuală cedare decât pentru minimum 5 milioane! Deocamdată, Udinese n-a supralicitat.

400.000de euro a plătit Pisa în iulie 2019 pentru a-l cumpăra pe Marius Marin de la Sassuolo

Pisa nici nu-l împrumută pe Marius Marin

În schimb, au apărut doi noi clienți pentru Marin. Bologna a întrebat de prețul lui Marius pentru completarea compartimentului median și ține caldă pista, încercând să negocieze un transfer avantajos, iar Torino s-a înscris și ea pe listă și solicită împrumutul cu obligație de cumpărare. Altă variantă neagreată de Pisa. Deocamdată, jucătorul n-a discutat cu niciun club. În sezonul trecut, MM a bifat 40 de meciuri în Serie B și Cupă, primind 13 „galbene”.

Marius Marin: „Vreau în Serie A! Am refuzat să mă întorc în România”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cum a ajuns Chivu să fie antrenor: „Lângă mine erau Ferguson și Moyes, am zis să nu fiu chiar ultimul...”

De ce trăiesc cu frică jucătorii Borussiei Dortmund » Îi urmăresc infractorii cu dronele!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
pErsanu02
pErsanu02  •  08 Iulie 2022, 15:18

Ce sa caute in serie A ? ma pufneste rasu. . .

calinescu_
calinescu_  •  08 Iulie 2022, 14:13

Am spus inaintea preliminariilor ca nationala trebuie sa inceapa cu "capitanul" lui MUTU.....!!!!! Dar din pacate taica-sau nu a fost nici fotbalist , nici antrenor si nici nu a jucat la FC GIGI ........!!!! Iar presa noastra sportiva scrie totul la comanda fara sa incalce protocoalele " inteleptilor" ....!!!

romeverest
romeverest  •  08 Iulie 2022, 14:10

Jucand in Italia, pare normal sa-i fie urmarite evolitiile si de aici si ofertele care ii vin !! Cum “diamantele” pipereanului joaca pe la Chiajna, Mioveni sau Voluntari, nu prea prezinta interes pentru echipele din campionatele care conteaza in Europa !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează