INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Marius Marin, singur în Pisa: „Am învățat să cânt la pian”

Marius Marin are trei assisturi în 21 de meciuri jucate la Pisa în acest sezon
Marius Marin are trei assisturi în 21 de meciuri jucate la Pisa în acest sezon

Articol de - Publicat luni, 27 aprilie 2020 14:14

Rămas în Italia, Marius Marin (21 de ani) se simte în carantină ca la Call of Duty: „Primul lucru pe care-l fac când ieșim va fi să alerg”.

Marius Marin e unul din românii pe care pandemia i-a făcut prizonieri în Italia. Internaționalul U21 a rămas singur la Pisa, iubita lui, Ștefania, neavând cum să mai ajungă în Peninsulă. Mijlocașul povestește azi în Gazzetta dello Sport chinul din izolare: „Mă simt ca și cum m-am catapultat într-o atmosferă asemănătoare celei în care joc Call of Duty. Nu mi-am imaginat că se poate întâmpla așa ceva în zilele noastre din cauza unui virus, cu atâtea victime și cu obligația de a sta în casă".

„M-am oprit în cel mai bun moment"

A găsit un mod de a „exorciza" carantina: „M-am concentrat pe antrenament cu programul dat de staff și am învățat lucruri noi. Mi-am cumpărat un pian și exersez în fiecare zi". 

Titular de drept în echipa lui Luca D’Angelo și intrat în atenția lui Torino, Marin regretă întreruperea Seriei B: „M-am oprit exact în cea mai bună perioadă a mea, dar sper să terminăm sezonul. Mi-este dor să alerg și ăsta cred că va fi primul lucru pe care îl voi face atunci când ni se va permite să ieșim afară".

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Antrenorul lui Tudor Băluță a refuzat prima de 100.000 de euro » Răspunsul ULUITOR al clubului

Propunere-șoc în Serie A: finală scudetto Juventus - Lazio!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează