INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Marius Șumudică a dezvăluit cine e omul bolnav de coronavirus la Gaziantep: „Urmează 5 zile dificile”

FOTO: Facebook @gaziantepfk
FOTO: Facebook @gaziantepfk

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2020 20:39

Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică (49 de ani), a anunțat astăzi un caz pozitiv de coronavirus. Antrenorul român spune că e vorba de unul dintre maseuri.

Șumudică, Toșca și Maxim stau cu sufletul la gură în așteptarea testelor care să confirme că nu au luat virusul de la omul din staff-ul medical. 

Șumudică: „Urmează o perioadă dificilă”

„A fost cel de-al doilea test pe care l-am făcut toţi cei care facem parte din clubul Gaziantep, jucători, antrenori, bucătari, maseuri, toată lumea. Un component al staff-ului medical a ieşit pozitiv la acest test. Este un maseur. În rest, pentru toată lumea a ieşit negativ. Urmează o perioadă dificilă de cinci zile. Trebuie să aşteptăm şi apoi să repetăm testele. Aceste teste de multe ori dau eroare, dar nu putem şti. Peste cinci zile vom face din nou un test şi vom vedea care este situaţia”, a declarat Marius Șumudică pentru Antena Sport. 

Șumudică se teme de coronavirus

„Mă tem, noi stăm împreună şi dacă ar avea unul din noi, s-ar transmite şi celorlalţi. E neplăcut, e destul de dificil, facem eforturi, facem sacrificii, dar asta ne e meseria. Trebuie să respectăm cu stricteţe mai ales distanţarea asta socială, după care sperăm ca la următorul test toată lumea va fi negativă. În momentul în care va fi negativ, toată lumea va intra în cantonament zece zile, nu le mai dau drumul acasă sub nicio formă. În Turcia nu este niciun fel de problemă, se izolează cei 5-6 sau câţi sunt bolnavi, după care campionatul continuă”, a spus antrenorul celor de la Gaziantep.

Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

GENIAL! Ce i-a spus Zlatan Ibrahimovic unui coleg în timp ce hotelul luase foc

Mută UEFA finala și semifinalele Ligii de la Istanbul? Germania e pregătită!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează