INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Marius Șumudică a răbufnit după gestul unui rival: „O rușine! Cum să faci așa ceva într-o țară musulmană?! Omul ăsta ar trebui să plece imediat”

Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Rizespor, s-a plâns de arbitraj după eșecul cu Alanyaspor, scor 1-2. De asemenea, tehnicianul român a acuzat un gest făcut de unul dintre „secunzii” adversarei imediat după finalul partidei.
Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Rizespor, s-a plâns de arbitraj după eșecul cu Alanyaspor, scor 1-2. De asemenea, tehnicianul român a acuzat un gest făcut de unul dintre „secunzii” adversarei imediat după finalul partidei.

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2021 18:03 / Actualizat sambata, 06 februarie 2021 20:56

Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Rizespor, s-a plâns de arbitraj după eșecul cu Alanyaspor, scor 1-2. De asemenea, tehnicianul român a acuzat un gest făcut de unul dintre „secunzii” adversarei la finalul confruntării.

  • Rizespor a fost învinsă în prelungirile partidei de Alanyaspor - etapa #24 din campionatul Turciei;
  • Echipa lui Șumudică a deschis scorul în minutul 25, prin reușita lui Talbi. Alanyaspor a egalat după doar 7 minute, după un penalty executat de Bareiro;
  • Scorul final a fost stabilit în prelungirile partidei de Pektemek ('90+5). Rizespor rămâne pe locul 12 în clasament, la 5 puncte de primul loc retrogradabil.

Marius Șumudică, „la cald”, după Alanyaspor - Rizespor 2-1

„Sunt perceput diferit în Turcia. Din moment ce am atâtea cartonașe roșii și galbene, nu mai pot spune chiar orice. Totuși, au fost acordate 4 minute de prelungire astăzi, dar s-a jucat cu două mai mult. În mod normal, meciul ar fi trebuit să se termine înainte de golul lor.

Mai vreau să spun ceva. Antrenorul secund al echipei adverse a făcut un gest oribil după meci! E inacceptabil! Nu vă spun ce, mi-e rușine! Suntem într-o țară musulmană! Dacă aș fi făcut eu acel gest, aș fi fost suspendat 6 luni. Să vedem ce va face Federația acum. 

Va începe scandalul, în mod sigur. A venit la banca noastră după gol și a făcut ceva ce nu pot să vă arăt. Dar viața se întoarce, când ești sus, când ești jos. El e secund la Rizespor, în Turcia, se uita lumea la meci și vede, e mare lipsă de respect. E un gest provocator, care poate începe o bătaie, un război. Antrenorul lor principal mi-a zis că a greșit și că ar fi trebuit eliminat. Foarte urât! Omul ăsta ar trebui să plece imediat din Turcia. Nu merită să muncească aici! Eu am antrenat în Golf, unde, dacă faci așa ceva, seara ești urcat în primul avion. Ar trebui să plătească. Nu accept ca el să continue în acest campionat. A insultat oamenii și orașul acesta!”, a declarat Șumudică. 

Momentul reclamat de Șumi nu a fost redat de camerele TV care au transmis partida. Secundul la care se referă Șumudică este italianul Francesco Farioli, care a intrat în conflict cu cei de pe banca oaspeților după golul din prelungiri, având un conflict cu Boldrin (ex-Astra și FCSB), în urma căruia jucătorul lui Rize a fost avertizat de arbitru.

Dumitru Dragomir îl ridică în slăvi pe Șumudică: „A știut ce face!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Bayern Munchen, blocată 9 ore în aeroport, înainte de plecarea în Qatar, pentru Campionatul Mondial al Cluburilor » Nemții sunt furioși!

Pep Guardiola, enervat de Jurgen Klopp: „Nu mă așteptam la asta din partea lui!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
bubunika
bubunika  •  07 Februarie 2021, 05:07

Nu mai antreneaza din sufragerie?

bazinga
bazinga  •  06 Februarie 2021, 20:07

Vai, cine se plange ? ""Sensibilul si finutzul "" pamantului care face circ permanent la marginea terenului , fariseul si ipocritul asta deranjat rau ! Ce om de nimic ! Nu stie sa piarda cu demnitate si sa recunoasca faptul ca are multe, foarte multe probleme ! Mari de tot !

683302341794990
Simon Mircea  •  06 Februarie 2021, 19:57

Sumudica, Becali, MM, Prodanca... Fara ei in peisaj despre ce ati mai scrie. GSPCANCAN.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează