INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Marius Șumudică, reacție acidă, după ce Gaziantep a pierdut greu pe final contra liderului: „Ciudat, nu am înțeles de ce adversarii s-au exaltat așa”

Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2024 21:37 / Actualizat duminica, 14 ianuarie 2024 21:52

Echipa pregătită de Marius Șumudică (52 de ani) a rezistat până în minutul 81 dominării lui Fenerbahce (0-1), iar Gaziantep a ajuns la un punct de zona retrogradării. „Adversarii s-au bucurat la gol de parcă ar fi câștigat Liga Campionilor. De obicei eu nu comentez arbitrajul, dar azi toate deciziile au fost în favoarea lui Fenerbahce”

Gaziantep și-a frânt în această seară suita de patru etape fără eșec în Super Lig, cedând abia către sfârșit în fața liderului campionatului Turciei, Fenerbahce (0-1). Irfan Kahveci a decis partida jucată în deplasare, la care Marius Șumudică și-a marcat revenirea pe banca tehnică, după două jocuri în care a lipsit din cauza internării în spital.

Dennis Man a dat-o în bară, Mihăilă șters. Liderul Seriei B evită înfrângerea printr-un autogol!
ITALIA
Dennis Man a dat-o în bară, Mihăilă șters. Liderul Seriei B evită înfrângerea printr-un autogol!

Antrenorul român a sperat într-un rezultat pozitiv, dar statisticile au fost toate de partea echipei din Istanbul: 17-5 la șuturi, 6-4 cadrate și 63% posesie. Din cele șase pe poartă unul a modificat decisiv tabela. Fener își putea face meciul mai ușor, dacă bosniacul Edin Dzeko, cel mai bun marcator al sezonului din SuperLig, nu executa în bară lovitura de la 11 metri, din minutul 50.

„Telefonul de la Terim a contat mai mult decât toate antibioticele!"

Marius Șumudică a comentat ironic succesul oaspeților și nu a scăpat ocazia de a-l critica pe „centralul" Tugay Numanoğlu, fără a menționa punctual ce l-a nemulțumit. „De obicei, eu nu fac aprecieri asupra arbitrajului, însă astăzi toate fazele au fost judecate în favoarea lui Fenerbahce. Și pot spune că mi s-a părut ciudat și nu am înțeles de ce adversarii s-au exaltat așa și erau atât de fericiți de parcă ar fi cucerit Liga Campionilor. 

Clubul a cheltuit o grămadă de bani pentru echipa asta, au avut și o bancă de rezerve extraordinară și s-au bucurat că ne-au învins cu 1-0. Probabil că asta ține de încrederea pe care o au".

Încrezător era și Șumudică înaintea confruntării și motivat de telefonul primit de la Fatih Terim: „Faptul că m-a sunat să mă întrebe cum mă simt mi-a făcut mai mult bine decât toate antibioticele pe care le-am luat în ultima perioadă".

Gaziantep nu mai are decât un punct avans față de „zona roșie"

Fenerbahce are cinci puncte avans la șefie față de Galatasaray (cu un meci în minus), în timp ce Gaziantep mai păstrează numai un punct peste Fatih Karagumruk, prima aflată pe loc retrogradabil după 20 de etape. Pentru echipa lui Șumi urmează două partide săptămâna viitoare, cu Bodrum, miercuri în Cupa Turciei, și apoi cu Sivas, duminică în campionat.

21de puncte a obținut Gaziantep în SuperLig de la venirea lui Marius Șumudică (când nu avea niciunul), din șase victorii și trei egaluri. E calificată și în „16-imile" Cupei

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Ce a postat iubita lui Drăgușin, chiar în momentul debutului stoperului în Premier League
United - Tottenham 2-2
Ce a postat iubita lui Drăgușin, chiar în momentul debutului stoperului în Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  15 Ianuarie 2024, 10:17

S-au bucurat pentru ca au obtinut trei puncte in lupta pentru titlu in Turcia !! Au dominat tot meciul si au si ratat o lovitura de pedeapsa !! Se putea sa nu spuna ceva Sumudica ??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează