INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Șumudică știe ce îl așteaptă în Turcia: „Te dă afară imediat, nu e OK!”

Marius Șumudică, 50 de ani, antrenorul lui Yeni Malatyaspor, a prefațat duelul cu Kasimpașa din runda #11 a campionatului din Turcia (sâmbătă, ora 13:30).
Marius Șumudică, 50 de ani, antrenorul lui Yeni Malatyaspor, a prefațat duelul cu Kasimpașa din runda #11 a campionatului din Turcia (sâmbătă, ora 13:30).

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 18:15 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 18:29

Marius Șumudică, 50 de ani, antrenorul lui Yeni Malatyaspor, a prefațat duelul cu Kasimpașa din runda #11 a campionatului din Turcia (sâmbătă, ora 13:30).

  • De la revenirea în Turcia, Șumudică are două victorii din două meciuri pe banca lui Yeni Malatyaspor și ocupă locul 13. Kasimpașa e penultima în SuperLigă (poziția a 19-a).

„Urmează meciul cu Kasımpaşa. Mergem la Istanbul să luptăm. Este foarte important să nu pierdem meciul, trebuie să luăm cel puțin un punct. Desigur, asta nu înseamnă că pregătesc echipa la egal. Dacă te pregătești pentru remiză, vei pierde. Scopul nostru este să câștigăm.

Când am venit aici, am întâlnit un grup foarte bun de jucători. Am încercat să fim o familie. Nu doar echipa și jucătorii, ci și angajații clubului și suporterii. Dacă te miști în aceeași direcție pe o navă, succesul va veni. Cei care se mișcă în direcții diferite nu vor avea succes”, a declarat Șumudică, potrivit spordetay.com.

Marius Șumudică, antrenor Yeni Malatyaspor: „Nu ai rezultate, te schimbă imediat!”

Pățit la CFR Cluj, Șumudică a subliniat că nici în Turcia conducătorii nu au răbdare cu banca tehnică:

„Nici aici nu e multă răbdare. Nu mergi bine 4-5 meciuri, se schimbă imediat antrenorul! Desigur, acesta nu este un lucru bun. Dar eu vreau să obțin rezultate bune. Nu vreau să mă bat la retrogradare, ci să termin cât mai sus”.

Șumudică, idol la Malatyaspor după două meciuri: „Îi iubesc!”

„Sunt foarte fericit pentru jucători și pentru fani. Am câștigat două meciuri la rând de când am venit aici. Dar fac o paralelă cu echipa de la care am plecat din România, CFR. Am câștigat 7 meciuri în campionat și degeaba, am avut un record similar și la Gaziantep, unde nu am pierdut un an și am marcat în 22 de meciuri consecutive.

Dar aceste recorduri nu sunt importante. Importante sunt lupta jucătorilor și dezvoltarea echipei”, a declarat Șumudică după victoria din runda precedentă, 2-1 cu Altay, potrivit ajansspor.com.

Citește mai multe știri din fotbalu internațional:

Un star de la PSG a fost jefuit de o prostituată » Ce s-ar fi întâmplat

Gafă incredibilă de arbitraj în Anglia: „E șocant! La naiba cu tușierul, la naiba cu Liga, la naiba cu toată lumea!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează