INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Marius Șumudică, anunț de ultimă oră din Turcia: „Asta s-a decis azi dimineață” » Detalii despre situația antrenorului

Marius Șumudică e gata de reluarea sezonului în Turcia // FOTO: facebook.com/gaziantepfk/
Marius Șumudică e gata de reluarea sezonului în Turcia // FOTO: facebook.com/gaziantepfk/

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2020 14:54

Marius Șumudică (49 de ani) antrenorul celor de la Gaziantep, locul 9, a vorbit despre situația din Turcia și despre când se va relua campionatul.

Antrenorul român, care încă se află în carantină, a dat detalii despre cum au fost mai mulți jucători și o parte din staff și despre planul stabilit de oficialii turci.

„Trei dintre jucătorii mei şi preparatorul fizic au ieşit vineri din carantină pentru că ei au ajuns mai repede în Turcia. Cu totul, au fost testaţi 50 de oameni de la echipă, fotbalişti şi staff. Totul este în regulă. Nouă ne verifică temperatura în fiecare zi şi o să fim testaţi la ieşirea din carantină. Am văzut că au apărut unele cazuri în Turcia, dar sper să fie bine pana la urmă.

În dimineaţa asta s-a anunţat că 100% finalul campionatului va fi decis doar pe teren.În Turcia este bătaie mare şi la titlu, dar şi la retrogradare.Și dacă va fi nevoie să începem în iulie şi să jucăm până în august aşa se va face. Deocamdată, data anunţată pentru revenire este 12 iunie. În plan este ca din iulie să se joace şi cu spectatori, dar cu respectarea distanţării sociale”, a declarat Marius Șumudică, potrivit digisport.ro

VIDEO. Revine Bundesliga! Totul despre supermeciul Borussia Dortmund- Schalke

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Paul Gascoigne, răspuns șocant pentru Sir Alex Ferguson: „Rio Ferdinand a fugit de nenorocitul de test doping, Cantona a lovit un gunoi, Rooney a f**** o bunică”

Cristi Chivu, elogiat de un jucător care a evoluat cu Puyol, Pique și Thiago Silva: „Chivu, cel mai bun fundaș!” » Laude și pentru Lobonț: „Un adevărat caracter”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează