INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Marius Șumudică descrie situația din Turcia: „Vin d-ăia de zici că sunt cosmonauţi şi dau cu dezinfectant” + numărul infim de cazuri de coronavirus din țară

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 12:06

Marius Șumudică (49 de ani), antrenor la Gaziantep, în Turcia, a vorbit despre situația de acolo și despre cum afectează coronavirusul fotbalul.

Campionatul Turciei este unul dintre puținele campionate din Europa care nu au fost încă suspendate. Cu toate acestea, și în Turcia s-au luat măsuri pentru a preveni extinderea COVID-19: meciurile din această etapă se vor desfășura cu porțile închise!

Vezi aici situația tuturor campionatelor din Europa

Antrenorul român crede că și campionatul Turciei va fi suspendat după această etapă:

„Noi jucăm astăzi cu Alanyaspor fără spectatori. Dar mă gândesc la faptul că de săptămâna viitoare o să se închidă şi aici pentru că fără spectatori nici nu merită să joci. Cu atât mai mult în Turcia, unde ştiţi cât de fanatici sunt.

Din ce ştiu eu, în Turcia sunt 5 cazuri, e vorba despre o familie. Au închis graniţele cu ţările din Asia destul de repede, plus că au anulat zborurile cu 9 ţări, mi se pare. În plus, am văzut pe la televizor că dezinfectează metrourile, autobuzele ... Mijloacele de transport în comun. Vin nişte d-ăia de zici că sunt cosmonauţi şi dau cu dezinfectant. Şi la stadioane, vestiarele, în tribune”, a declarat Șumudică pentru digisport.

Echipa lui Șumudică joacă astăzi

Trei meciuri din prima ligă din Turcia se vor disputa astăzi. Este vorba de Denizlispor - Genclerbirligi (ora 13:00), Alanyaspor - Gaziantep (ora 16:00) și Konyaspor - Fenerbahce, de la 19:00.

Citește și:

VIDEO + FOTO Leo Messi s-a izolat de coronavirus în supervila din Barcelona: „Nu se zboară pe deasupra”

VIDEO + FOTO Ronaldinho a făcut show în campionatul închisorii din Paraguay! A câștigat un porc de 15 kilograme

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
826978110754508
Sirbu Cristea  •  14 Martie 2020, 12:32

te crezi amuzant dar tot *** ai ramas;***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează