INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Șumudică, un nou meci de infarct în campionatul Turciei! Antrenorul a fost eliminat în prelungirile partidei după un scandal monstru

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 16:37 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 18:54

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică (49 de ani), a reușit doar o remiză cu Yeni Malatyaspor (2-2), în etapa #10 din Super Lig, golul egalizator venind în minutul 90+5.

Marius Șumudică a avut parte de un meci de infarct în Turcia! Antrenorul român a fost eliminat în prelungirile partidei, după golul egalizator al oaspeților. Hurriyet scrie că românul l-a înjurat și l-a amenințat pe Hamzaoglu, antrenorul oaspeților, în drumul spre cabine, spunându-i „Vino la ieșire!” și făcându-i semn cu mâna. Este al doilea cartonaș roșu pe care îl vede „Șumi” în actuala ediție a Super Lig, primul fiind luat tot pentru proteste.

Gaziantep a deschis scorul încă din minutul 19, prin reușita belgianului Kevin Mirallas. După ce Ogzun Ceylan a văzut cartonașul roșu în minutul 48, oaspeții au reușit egalarea un minut mai târziu, Adem Buyuk trecându-și numele pe lista marcatorilor. Elevii lui Șumudică păreau să fi dat lovitura prin reușita lui Kana-Biyik (74), dar Yeni Malatyaspor a înscris golul egalizator în minutul 90+5, reușita fiind validată cu ajutorul VAR-ului, abia după cinci minute.

Gabriel Mărgărit: „Toate echipele adverse sunt împotriva lui Șumudică”

Șumudică nu a participat la conferința de presă de după partidă, la aceasta fiind prezent secundul său, Gabriel Mărgărit, care s-a arătat dezamăgit de golul primit în prelungiri: „Am fost echipa care a pierdut două puncte, în ciuda faptului că am jucat în zece oameni a doua repriză. Golul din ultimele 30 de secunde ne-a făcut foarte furioși, deoarece am dat un exemplu foarte bun de luptă. 

Vreau să ating un alt subiect. Toate echipele adverse sunt împotriva antrenorului nostru. El nu a spus absolut nimic și a fost pedepsit pentru fiecare mișcare pe care a făcut-o. Antrenorul echipei adverse a fost întotdeauna în spațiul nostru și nu i s-a acordat nicio penalizare. Cred că tot ce se întâmplă este din cauză că nu are pașaport turc. La cea mai mică acțiune sau discurs este pedepsit instantaneu”.

VIDEO Marius Șumudică, dezvăluiri tari din Turcia: „Intru în transă, mă deranjez la stomac, nu pot să ies prin oraș!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ionuț Radu e dorit titular de fanii lui Inter, după prestațiile slabe ale lui Handanovic

Iker Casillas, detalii tulburătoare despre infarctul suferit: „Doctore, simt că-mi arde corpul! Și acum o să-mi deschideți pieptul?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
giovanatirana
giovanatirana  •  29 Noiembrie 2020, 08:07
Postat de red.blue pe 28 Noiembrie 2020, 19:07

Un circar ieftin!

Toți așa ziși steliști și klonați de la fîcîsîbî, au coșmaruri cu Șumi! Va ars pe unde va prins!!! Si ca jucător și ca antrenor! Comentarii de doi lei care arată confuzia și neputința mioarelor clonate!!! Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu, Șumudică sunt antrenori ROMÂNI, care reprezintă cu cinste și onoare România și care niciodată nu s-ar injosii să antreneze clona comunistă a familiei ceaușescu sau a ciobanului becali!!!

ekneb
ekneb  •  28 Noiembrie 2020, 20:53

Sumudica antrenor la nationala!!!! Ar creste audientele, iar cand am pierde un derby cu fortele europene: luxembourg, lichtenstein, feroe... macar am pierde cu zambetul pe buze dupa spectacolele de pacalici ale lui Sumudica!!!

napocarepublic
napocarepublic  •  28 Noiembrie 2020, 19:35
Postat de ctbilu pe 28 Noiembrie 2020, 18:45

*** s-a facut din nou de ras... Cand Sorin Cartu spargea un geam la banca de rezerve intr-un acces de furie a fost condamnat de o tara intreaga, acum asta cand ne face de ras saptamana de saptamana este vazut ca un erou, nimeni nu-l condamna.

Cartu antrena CFR ul.. d aia

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close